Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27.bölüm özet. Kuzey ve Yıldız bu kez de arkadaş kalıyor

Kuzey inzivaya çekildiği yerde elektriksiz ve susuz kalır. Susayınca oradaki bir kaynaktan su içer. Zehirlenir ve titreme, hayal görme gibi belirtiler gösterir. Sahilde bayılır. Sefer ise pampasının hastalandığını hissedip hastalanır. Hastanede gözünü açan Sefer astral seyahatle Kuzey'in yerini bulduğunu söyler. Sefer'in söylediği yere giden Yıldız Kuzey'i kurtarır

Kuzey ile birleştiklerinde sürekli bir şey olduğunu söyleyen Yıldız, arkadaş kalmalarını ister. Kendisiyle konuşmamasındansa arkadaş kalmaya razı olan Kuzey'e bu durum garip gelir. Denize çıkan ikili yine atışır ama bu kez arkadaşça. Kuzey ve Yıldız ayrı ayrı psikologa gidip öfke sorunlarından ve ilişkilerinden bahseder.

Diğer cephede Emine anne Şule ile buluşup konuşur. Kuzey'i zaten geri kazanamayacağını bari boşanma sözleşmesi için ısrar etmeyerek kızlarını kaybetmemesini tavsiye eder.

Pembe'nin bakımını üstlendiği yuva erzak sıkıntısı çekince para bağışının azaldığını öğrenen Pembe; para kaynağı bulmak için Nahide ve Sefer'den yardım ister.
Yıldız'ın babası çocuklarını toplayıp miras bölüşümü yapmaya çalışır
Çocuklar kızları görebilmek için Kuzey'in teknesinde çalışmak ister. Kuzey işkence yapabileceği için kabul eder ama bu kez de kızları kovar.

Çetin yeni bir oyun kurar. Şeref ve Yaşar babayla kendisini kaçıran diğerlerine şantaj yapar. 1 milyon lira ister. Onlar da ondan Kuzey'in boşanması için gereken belgeleri ister. Adam hem parayı alır, hem belgeleri vermez hemde sahte polislerle onları korkutur. Yıldız ve Kuzey bunu öğrenince ayrı ayrı Çetin'le konuşur. Kendisine iftira attığı için Yıldız onu dava açmakla tehdit edince Çetin ona parayı geri verir.

Bölüm sonunda onların arkadaşlığını kazanmak istediğini söyleyen Çetin; Yıldız'a daha önce ondan aldığı 1 milyonu geri verir. Sonra da Kuzey'in boşanması için gerekli belgelerin olduğu usbyi verir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder