Bizim Hikaye 36. bölüm özet. Filiz tutuklanıyor

Ömer'in adamı tarafından vurulan Cemil'i ameliyata alırlar. Duran kalbini Barış çalıştırır. Ameliyat çıkışında bekleyen polisten Cemil'i Ömer'in adamının vurduğunu öğrenince Filiz için endişelenir. Filiz'i arar. Filiz cevap vermeyince herkes eve koşturur. Filiz elmasları kendisine silah çeken Ömer'e vermiş ayrıca Zeynep'i de alıp gitmiştir.

Ömer elmasları Servet'e verip; parasını alıp ortada görünmez. Sahte pasaportları temin etmek için beklerken diğer taraftan da işleriyle ilgili tahsilat yapıp para toparlamaya çalışır.

Tülay Tufan'ı zorla hamilelik ve doğum kursuna götürür. Tufan beceriksizlikleriyle karısını üzer. Sonrasında alıp eve getirdiği 2 bebeği gerçekmiş gibi besleyip uyutup bezleme için ısrar edince Tufan bir kez daha Tülay'ın kalbini kırar ama sonra hatasını anlayıp kendisini affettirir.

Fikri Şükran öldükten sonra Şeyma'ya gidip aralarına ölümün girdiğini söyleyip evlenemeyeceklerini söyler. Sonrasında eve gidip çocuklara baba olucam diye tutturur.  Annesi fenalaşınca onu hastaneye götürür. Hastanede annesini muayene edecek doktorun odasına girdiğinde onun ağladığını görür. Nedeninin kadının 3 aylık ömrü kaldığı olduğunu öğrendiğinde doktora günü birlik yaşamayı öğretmeye başlar. Sabah bir teknede uyandıklarında kadına aşık olduğunu söyler

Müjde annesinin Fikri'nin terk edişini kaldıramadığını görüp Rahmet ile çocuğun istediği üniversitenin olduğu Ankara'ya taşınmayı planlar. Küçük çocukların da parasız devlet yatılı okulunun sınavına girebileceklerini öğrenirler. Barış onları çalıştırıp sınava hazırlar.

Görevinin başına geçen Cemil'i amiri bu soruşturmanın başına geçirir. Cemil Barış ve Filiz'i emniyete çağırır. Olay çıkınca amiri de Cemil'e imzalamasını emreder ama yapmaz. Cemil terfi etmek için bu soruşturmayı başarıyla gerçekleştirmek ister. Filiz ile bir anlaşma yapar. Ömer'i yakalamalarına yardım edip üzerinde taşıdığı dinleme cihazına itiraf alabilirse boşanma kağıtlarını imzalayacağını taahhüt eder. Filiz kabul eder.

Barış Filiz'in bir şeyler çevirdiğini fark edip takip eder. Yiğenini görmeyi bahane edip Ömer'le buluşan Filiz'i görüp şaşırır. Olaya dahil olup itiraf almalarına engel olur. Ömer yakalanmıştır ama ellerinde Filiz'in verdiği ifade haricinde bir şey yoktur. Ömer de bu işten kurtulabilmek için Filiz'in evine uyuşturucu yerleştirir. Ömer'in adamları ihbar edecekken Cemil savcılıktan arama izni çıkarttırıp evi arar. Evde uyuşturucu bulurlar ve Filiz'i kelepçeleyip diğerlerinin şaşkın bakışları arasında evden çıkartırlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder