Yasak Elma 11. bölüm, Zehra'nın herkesi şaşırtan evliliği


Fox'un beğeniyle izlenenen dizisi Yasak Elma'nın 11. bölümünde Ender'in eve yerleşmesinin şoku yaşandı. Yıldız tepki gösterdi, ama Halit, oğlu için bunu yapmak zorunda olduğunu ve kararlarının sorgulanmasına izin vermeyeceğini söyledi. Ender ise eve dönmenin verdiği zafer sarhoşluğu içinde.
Lila'nın doğum günü ise herkesi bir araya getirdi. Alihan da yeğeninin doğum gününe geldi, Zeynep ile orada  karşılaştılar.

Diğer yanda Ender'in eski sevgilisi Sinan, Zehra'yı avucunun içine almış durumda. Onun kurduğu plan uyarınca, Zehra'nın borcundan dolayı eve haciz geldi. Halit borcu ödedi ama Zehra'ya da çok kızdı. Zehra gitti ve eve gelmedi. Babası onu merak etti, aradı, mesaj atıp çağırdı.

Zeynep, Alihan'ın asistanlığı görevinden ayrılacaktı zaten, yeni Genel Müdür Cem'in asistanı oldu. Çok da iyi anlaşıyorlar, Zeynep Cem'in minik oğluna ilgi ve şefkat gösteriyor. Diğer yanda Alihan, Zeynep'ten hem uzak durmaya çalışıyor, hem de aklı fikri onda. Şirket toplantısı için gittikleri otelde Zeynep ile Cem'in samimi sohbetleri, dostça halleri onu kızdırdı, kıskandı ve yine panik atak geçirdi.

Zehra'nın ise herkese büyük bir sürprizi vardı. Geldi, babasıyla kucaklaştılar. sonra da büyük haberi verdi, evlenmişti. Kocası olarak da sinan'ı tanıştırdı. Halit de Ender de şaşkınlıktan donup kaldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder