Çocuklar Duymasın 42. bölüm özet. Gönül ve Meltem'in yakın gözlükleri

Gönül çocukların sınavına 5 gün kaldığı için çocukları kampa alır. O sırada evde böcek gördükleri için Tuna ilaçlamacıları çağırır. Bir gün ve gece eve giremeyeceklerdir. Çocuklar anne babalarına giderken Gönüller Haluklarda kalırlar. O gece Tuna'nın yanlışlıkla aldığı gerilim filmini seyrederler. Herkes çok korkar. Gönül ve Meltem o gece yüzlerine maske uygulayınca daha da korkarlar.

Gönül de Meltem de yakını görememektedir. Diğerlerinden gizli yakın gözlüğü alırlar. Bir tek Emine'ye söylerler ama o da kaynanasına söyler. O da diğerlerine söyleyince haber yayılır. Kocaları özellikle Haluk'un haberi olunca dalga geçerler

Şükrü'nün karısı "Baby shower" partisi yapmak ister. Hüseyin ilk başta istemese de sonra gelenlerin maddi destek olacaklarını duyunca kabul eder. Şirkete gidip herkesten yardım ister. Konuklar gelir ve eğlence başlar. Hatice palyaçolardan korkuyormuş. Palyaçoyu görünce erken doğum başlar ve patito dünyaya gelir.

İş yerinde Tolga ve İrem tam evi satacak iken Sertaç beyin müşteriye söyledikleri yüzünden satamazlar. İsmail bey Sertaç'la şirketin imajı için anlaşırlar. Şükrü ve Hüseyin'in görev tanımı değişir. Sertaç ve Özlen'in evliliği ilk günden sıkıntıya girince Haluk ona evlilik tiyoları verir ama işler daha da kötü olur.

Arda'nın gönderdiği görüntüler yüzünden Emre'nin başı anne babasıyla sıkıntıya girer ama kendilerini rezil ettiğini düşündükleri oğullarının şirketten ayrılmasını isterler. Emre de istifa dilekçesini verdiğinde Arda onu vazgeçirmek için teklifler sunar. Emre kabul eder ama Arda'nın geçmişini araştırmaya başlamaya karar verir. Emre'nin yaşlarındayken çalıştığı yere araştırmaya gider ve oradan döndüğünde Arda'nın sırrını öğrendiğini söyler




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder