Kiraz Mevsimi Ayaz Kimdir - Serkan Çayoğlu Kim Kaç Yaşında Biyografi Ve Resimleri

KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ AYAZ...
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.

Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 

Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Ayaz karakterini canlandıran www.onceburada.blogspot.com ve dikkat çeken Serkan Çayoğlu hakkında bilgiler vereceğiz. Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Ayaz kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

Kiraz Mevsimi Ayaz Karakteri Kimdir?

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu Almanya doğumlu manken ve oyuncudur. Üniversite ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır.

Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kuze Güney dizisinde rol alarak başlayan oyuncu dizde Merve Boluğur'un İtalya dan gelen arkadaşını canlandırmıştı.

Hande Yener'in ya ya ya adlı şarkısının klibinde de rol alan Yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu daha sonra ise Zeytin tepesi dizisinde mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra yeni dizisi Kiraz Mevsimi için teklif aldı.Serkan Çayoğlu Kiraz mevsimi dizisinde çapkın bekar olan Ayaz karakteri ile ekranlarda olacak. Dizide ayrıca Özge Gürel, Dağhan Külegeç gibi oyuncular da rol alıyorlar.

Serkan Çayoğlu Boyu      : 1,88
Serkan Çayoğlu Kilosu     : 82
Serkan Çayoğlu twitter     : twitter.com/SerkanCayoglu
Serkan Çayoğlu facebook : www.facebook.com/serkancayogluofficial


Serkan Çayoğlu Resimleri





serkan çayoğlu kimdir serkan çayoğlu kimdir serkan çayoğlu kimdirserkan çayoğlu kimdir serkan çayoğlu kimdir serkan çayoğlu kimdir   

serkan çayoğlu kimdir, serkan çayoğlu kaç yaşında, serkan çayoğlu boyu ve kilosu, serkan çayoğlu saç rengi, serkan çayoğlu biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi ayaz kim, kiraz mevsimi ayaz karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki ayaz kim, kiraz mevsimindeki ayaz gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki çocuk kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan ayaz kim, kiraz mevsimi ayaz resimleri, kiraz mevsimi ayaz kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi ayaz kıyafetleri, kiraz mevsimi ayaz resimleri, kiraz mevsimi ayaz boyu kilosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder