Aşktan Kaçılmaz Dizisi Oyuncuları ve Konusu


Aşktan Kaçılmaz

Her geçen gün yeni bir dizinin eklendiği televizyon dünyası, kimi zaman bu dizilerin reytinglere kurban gitmesi sonucu yayından kaldırılırken kimi zaman da efsaneleşerek yıllarca yayınlanmaya devam ediyor.

Star Tv ekranlarında çok yakında yayınlanmaya başlayacak olan Aşktan Kaçılmaz dizisi, genç ve dinamik oyuncu kadrosuyla, şimdiden ilgi odağı oldu bile. Baş rollerinde Pelin Akil, Berk Oktay, Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Aşktan Kaçılmaz'ın yapımcılığını Erler Film üstleniyor.

Oyunculardan Berk Oktay'ı Benim Hala Umudum Var dizisinden, Pelin Akil'i Kızılelma dizisinden, Çağdaş Onur Öztürk'ü Kuzey Güney dizisinden ve Ceren Hindistan'ı ise Firuze dizisinden hatırlayacaksınız..

Star Tv'nin iddialı dizisi Aşktan Kaılmaz'ın yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu otururken, diziye son olarakHer şey Yolunda Merkez adlı dizide yer alan genç oyuncu Nilay Cafer'de transfer oldu.

İstanbul Mardin arasında yaşanan bir aşk hikayesinin konu edildiği dizi, yakında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Aşktan Kaçılmaz Dizisinin Konusu;

Dizi henüz çok yeni olduğundan, konusu ile ilgili detaylı bilgiye sahip değiliz. Ancak yalnızca İstanbul ile Mardin arasında yaşanan bir aşk hikayesinin konu edileceğini biliyoruz. Önümüzdeki günlerde dizi ile ilgili bilgiler yayınlanmaya başladıkça, biz de bu sayfada gerekli güncellemeleri yapacağız.

Aşktan Kaçılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosu;

Berk Oktay
Pelin Akil
Çağdaş Onur Öztürk
Ceren Hindistan
Nilay Cafer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder