Kırgın Çiçekler Cemre - Hazar Motan Kimdir?

Kadrosunda çok sayıda genç oyuncuyu barındıran Kırgın Çiçekler dizisinin dikkat çeken oyuncularından biri de Hazar Motan. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre karakterini canlandırıyor.

Kırgın Çiçekler dizisinin kadrosunda ayrıca Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever,  Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

Kırgın Çiçekler Cemre Kimdir?


Kırgın Çiçekler dizisindeki Cemre karakterini güzel oyuncu Hazar Motan canlandırıyor. Cemre zengin bir ailenin kızıdır. Ailesi ile mutlu bir hayat sürerken her şey bir gecede tersine döner. Cemre'nin babası iflas edince intihar etmeye kalkışır. Tam silahı eline almışken karısı içeri girer ve ona engel olmaya çalışır. Bu sırada silah patlar ve karısı ölür. Ardından da kendi kafasına sıkarak intihar eder. Silah sesine uyanan Cemre gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirir. Anne ve babası ölen Cemre yetiştirme yurduna yerleştirilir.

Hazar Motan Kimdir?


13 Aralık 1990'da Ankara'da dünyaya gelen Hazar Motan ilk oyunculuk deneyimini küçük yaşta rol aldığı Bizim Evin Halleri dizisinde yaşar. Uzun bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçer ve Paşa Gönlü dizisi ile ekranlara geri döner. Kısa süren Paşa Gönlüm dizisinin ardından yaklaşık bir yıllık bir aradan sonra Kırgın Çilekler dizisi ile anlaşır.

Genç oyuncu Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre karakterini canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder