Kiralık Aşk Ömer(barış Arduç) Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi

KİRALIK AŞK DİZİSİ ÖMER(BARIŞ ARDUÇ) KİMDİR?

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk her ahfat cuma akşamları izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Reyting sıralamasında ilk sırada yer alan Kiralık Aşk dizisi konusuyla olduğu gibi oyuncuları ile de merak ediliyor. Dizide Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Barış Arduç genç kızlar tarafından merak ediliyor. Peki Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte tüm soruların cevabı, Barış Arduç'un biyografisi...

Kiralık Aşk dizisinde Kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

Kiralık Aşk Dizisi Ömer Kimdir?
Kiralık Aşk dizisinde Ömer, kuralcı, titiz, zeki, çalışkan, başarılı bir ayakkabı tasarımcısı. Sinan’la ortak firma sahibidir. Dizideki Ömer böyle birisi, gerçekte Ömer yani Barış Arduç nasıl birisi...

Barış Arduç Kimdir?
Barış Arduç'un Yaşı: 27
Barış Arduç'un Boyu: 1.82 m
Barış Arduç'un Kilosu: 82 kg

Barış Arduç, 9 Ekim 1987 Ankara doğumludur.

Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğun dışında fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yapan yakışıklı oyuncu yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla ile de ilgilenmektedir.

Oyunculuk hayatına ilk olarak Ömür Gedik'in Paramparça klibinde başlamış ardından dizilerde boy göstermiştir.

Deliha adlı sinema filminde de rol almış olup şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.

Barış Arduç'un Oynadığı Diziler:

2011 Pis Yedili dizisi
2011 Küçük Hanımefendi dizisi Cenk
2012 Dinle Sevgili dizisi Hakan
2012 Benim İçin Üzülme dizisi Ahmet
2013 Bugünün Saraylısı dizisi Selim
2014 Deliha Filmi Cemil
2015 Racon dizisi Tekin
2015 Kiralık Aşk dizisi Ömer

Barış Arduç Röportajı:

Karakteriniz ‘Ömer’le aranız nasıl?

Karakterime alışmaya çalışıyorum. Bende ‘Ömer’ gibi asosyal olmamakla beraber çok da sosyal biri değilim. ‘Ömer’ gibi işkolik biriyim. Onu oynamak çok keyifli. Çünkü küçük yaşta ailesini kaybetmiş, kızgın olduğu bir dedesi olan ve yaşadığı acılardan dolayı kendini işe vermiş başarılı, hırslı bir ayakkabı tasarımcısı.

Siz hırslı biri misiniz?

Hırs güzel bir şey ama asla aklın önüne geçmemeli. Bence hırs insanın karakterine tecavüz etmemeli. Hedefleri olan ama plan yapmayan biriyim. Kendimi motive edebileceğim ne varsa onun peşinden koşuyorum. Bunu da severek yapıyorum.

Dizide nasıl bir aşk yaşanacak?

Dizimiz Yeşilçam dokusunu taşıyan tatlı bir iş. ‘Ömer’ ve ‘Defne’nin aşkı ise saflığın ağır bastığı ama içinde entrikanın da olduğu ve sonunda mutlulukla sonuçlanabilecek bir aşk.

Hiç dizideki gibi bir aşk oyunu içinde kaldınız mı?

Megalomanlık olarak algılanmasını istemem ama okul yıllarımda hep beğenilen biriydim.
Bu yüzden o yaşların getirdiği heyecanla benzer durumların içinde kaldığım oldu. Birkaç hedefin ortasında av gibi durduğumu hatırlıyorum. Ama tabii bir film hikayesi çıkaracak kadar anılarım yok.

Sizce aşk mı bizi seçer, biz mi aşkı seçeriz?

Aşkı seçme lüksümüz yok. Sonrasında dahil olma şansımız var.
Aşkla aranız nasıl?

Aşkla aram hep iyi oldu. Hayatımda bir sürü kıymetli şeyim var. Ailem, kız arkadaşım, dostlarım... İş olarak yoğun bir dönemde olsam bile sevdiğim insanlarla görüşmemek gibi bir bencillik asla yapmam.

Hangi karakterleri oynamak tercihiniz?

Sıradan ve yalandan olmayan, gerçek hikayesi olan, izleyenleri etkileyebileceğim ve canlandırırken zevk aldığım rolleri oynamak istiyorum.

Elçin Sangu:Seyirci eğlenmek istiyor

Seyirciyi nasıl bir dizi bekliyor?

Romantik komedi dışında, durum komedisinin daha çok olduğu, eğlenceli, hareketli, tatlı bir iş izleyenleri bekliyor.

Neden bu işte olmak istediniz?

Daha çok dram dizilerini tercih ediyorum ama romantik komedide de yer almak hep istediğim bir şeydi. Bir de dram dışında, ekranda hiç oynamadığım birini oynamanın nasıl olduğunu denemek istedim. Şu an deneme aşamasındayım.

Barış Arduç'ın Fotoğrafları:

baris arduc kimdir, kiralik ask dizisi oyunculari omer kimdir, kiralik ask omer gercek adi, kiralik as omerin sevgilisi, kiralik aşk ömer gerçek adı, barış arduç wiki, barıi arduç boyu kaç, sevgilisi kim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder