Ekin Koç Kösem Sultanda Oynacak mı?

Günler geçtikçe yaz dizileri çıkmaya başlıyor. Gerçi birçoğu daha sezon bitmeden önce duyruldu ancak yeni yeni fragmanları dönen dizlerde var. Henüz fragmanı yeni yeni çıkan Kösem Sultan dizisinin oyuncu kadrosuna Ekin Koç ta katıldı. Ekin koç kızların yakın takibindeydi geçtiğimiz yaz boyunca. Bakalım ekin koç kösem sultan dizisiyle birlikte popularitesini dahaa da artırabilecekmi.

Ekin Koçun  Oynadığı Diziler;

Sana Bir Sır Vereceğim(Tilki)
Benim Adım Gültepe(Seyfi)

Bu iki dizideki ayrı karakterler ile ilgi odağı olmuştu. Muhtemelen bu dönemde kösem sultan dizisindeki rolüyle gözlerden düşmeyecektir. Ancak ekin koçun sultan kösemde henüz hangi karakteri canlandıracağı belli değildir. İlerleyen günlerde ayrıntıları netlşecektir ve anında sitemzide olacaktır.
Ekin Koç, Kösem Sultan Dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak?
Muhtemel karakteri Şehzade olabilir. Kısa bir zaman sonra ortaya çıkacağını düşünmekteyim.


KÖSEM SULTAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Beren Saat
Mete Horozoğlu
Fikret Kuşkan
Hülya Avşar
Yıldız Çağrı Atiksoy
Esra Dermancıoğlu
Alican Yücesoy
Aslıhan Gürbüz
Erkan Kolçak Köstendil
Ekin Koç
Berk Cankat
EKİN KOÇ KİMDİR?
Ekin Koç Yaşı: 23
Ekin Koç Boyu: 1.70 
Ekin Koç Kilosu: 65 kg

Ekin Koç Kimdir Hakkında Bilgi?

21 Haziran 1992 yılında Antalya da doğmuştur. Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde lise eğitimi almıştır. Buradan mezun olup İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme  okumuştur.  Ancak daha sonraları kendisi oyunculuk bölümüne yönelmiştir ve İstanbul Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde eğitim almıştır.  İlk oyunculuk deneyimi  Sana Bir Sır Vereceğim adli dizideki Tilki karakteridir. Bu dizide deyim yerindeyse ünlenmiştir.


ekin koç hangi dizide oynuyor, ekin koç, ekin koç kimdir, ekin koç hakkında bilgi, kösem sultan ekin koç, ekin koç hangi dizide oynayacak, ekin koçun yeni dizisi, kösem sultan ekin koç oynayacakmı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder