Survivor All Star Kim Elendi 2 Mart 2015 Pazartesi

Survivor All Star'dan Elenen İsim Bu Akşam Belli Olacak! Duygu Çetinkaya Survivor'dan Elenecek Mi?

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu ve en acımasız rekabetin yaşandığı yarışma programı Survivor All Star'da bugün eleme gecesi yaşanacak. 2 Mart Survivor All Star Kim Elendi sorusu cevabını bu akşam bulacak. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan Survivor All Star da Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Ödül için yarışan iki takım oyunlarda büyük bir mücadele veriyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımından bir isim bu gece Adaya veda edecek.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı arasında yapılan ada konseyin ile elemeye gidecek ismi belirledi. Survivor Duygu arkadaşlarının elenmesini istedikleri isimlerden birisi oldu. Duygu bu akşam yapılacak olan Sms oylaması sonucu en çok oyu alan kişinin seçtiği bir kişiyle elemeye kalacak.
Ada konseyinde Hilmi Cem, Turabi, Taner, Seda ve Özlem elenecek kişi olarak Duygu'nun ismini yazdılar. Bakalım Duygu Çetinkaya Survivor macerasına devam edebilecek mi yoksa elenecek mi?

Survivor yeni bölümü bu akşam saat 20:00' de TV8 ekranlarında başlıyor. Gönüllüler takımından elenecek isim belirlendiğinde sizlere duyuracağız.
Survivor All Star'dan elenen isim DUYGU ÇETİNKAYA olmuştur.
Survivor All Star 2 Mart 2015 Kim Elendi, Survivordan Kim Elendi 2 Mart Pazartesi, Survivor Eleme Gecesi Tv8, Survivor Duygu Çetinkaya Elendi Mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder