Survivor All Star Sms Sonuçları - Acunn.com Survivor Sms Sıralaması - Survivor 31 Mart Sms


Acunn.com 31 Mart Sms Sonuçları

Survivor All Star yarışması büyük bir ilgi ve alaka görerek sevilen ve izlenme rekorları kırarak yayınlandığı gün en çok izlenen programlar arasında yerini alıyor...

Her hafta yayınlanan bölümlerinde birbirinden ilginç ve zorlu mücadeleler veren Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmada büyük efor sarf ediyorlar.

Yapılan dokunulmazlık oyunlarında galip gelen takımdan eleme günü yarışmacı ayrılmazken kaybeden takım bir isim belirliyor.

29 Mart Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu 10-6 kazanarak adalarına mutlu ve rahat döndüler.

Yarışmanın ardından ada konseyine giden ünlüler takımı adaya veda etmesi üzerine elenmesini istedikleri isimleri yazarak oy kullandılar.

Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyunu sonucunda ada konseyinde yapılan oylamada en çok ismi yazılan yarışmacılar Merve Oflaz ve Almeda oldu.

Peki yarışmaya kim veda edecek halk oylamasında en çok oyu alan kim olacak ve elenmesi için kimin adını söyleyecek merakla bekleniyor.

Ahmet Dursun'un talihsiz bir şekilde midesinden rahatsızlanarak yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığı hafta halk oylamasında birinci olan Serenay  birinciliğini bu hafta kullanacak.

Serenay elenmesi üzerine bir isim söyleyecek ve Merve Oflaz, Almeda ve halk oylamasında  en çok oy alan Serenay'ın söyleyeceği bir isimden en az oyu almış olan elenecek...

31 Mart Survivor halk oylaması ve sms sonuçları yarışma saatinde Acunn.com ile aynı anda sitemizden bilgilendirme yapıalcaktır.

1- ANIL
2- DOĞUKAN
3- SERENAY
4- MERVE AYDIN
5- BERNA
6- HAKAN
7- PASCAL
8- MERVE OFLAZ
9- ALMEDA


Sizce Survivor Yarışmasından Kim Elenmeli ? 

Survivor yarışmasında kimi daha zayıf halka olarak görüyorsunuz ? Sizce Survivor Ünlüler veya Gönüllüler takımından kim elenmeli yorumlarınızı bekliyoruz...







acunn.com survivor all star sms sonuçları, survivor sms kim birinci oldu,survivor 31 mart sms sonuçları,salı akşamı survivor sms sonuçları,31 mart acunn.com sms sıralaması, www.acunn.com survivor sms sonuçları,survivor esemes sonuçları,31 mart salı survivor halk oylaması sonuçları sms birincisi,survivior sms kim birinci oldu,survivor sms en çok oyu kim aldı,survivor kim birinci
kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder