Maral Dizisi Sarp - Aras Bulut İynemli Kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarını yayınlayan TV8 dizi sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye, İşte Benim Stilim, Ver Fırına ve Survivor gibi pek çok yarışmayı ekranına taşıyan TV8 yeni dizileri Maral: En Güzel Hikayem ve Ayrılsak Da Beraberiz ile ekranlara renk katacak. Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı dizide  Ceyda Düvenci ve Reha Özcan gibi deneyimli isimler de rol alıyor.

Maral Dizisi Sarp Kimdir? Geçek Adı Ne?


Maral dizisinin esas oğlanı olan Sarp'ı yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli canlandırıyor. Büyük bir şirkette aşçı olan Sarp yakışıklılığı ile bütün kızların dikkatini çeker. Ancak Sarp'ın gözü sadece Maral'ı görmektedir. Maral'la aynı şirkette çalışmaktadırlar. Ancak birgün beklenmedik bir gelişme yaşanır ve şirketin sabinin kızı yerini Maral'a bırakarak ortadan kaybolur. Bir anda kendini şirketin en tepesinde bulan Maral duruma alışmaya çalışırken bir yandan da Sarp'ın bu duruma verdiği tepkiyi anlayama çalışır. Çünkü Sarp, Maral'ın bu durumuna şüpheyle bakmaktadır.


Aras Bulut İynemli Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İymenli 25 Ağustos 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. Sanatla uğraşan bir ailenin içinde yetişen genç oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği Bölümü'nde eğitim görmektedir. Çeşitli reklam filmlerinde de rol alan yakışıklı oyuncu ilk olarak Arka Sokaklar dizisinde rol adlı. Daha sonra rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile özellikle genç kızları kendine hayran bıraktı. Üç sezon süren Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol aldı. Mahmut İle Meryem, Tamam Mıyız ve Pek Yakında gibi filmlerde de rol alan Aras Bulut İynemli Maral dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor.
Etiketler: Maral Sarp Kimdir? Maral Dizisi Sarp Gerçek Adı Ne? Maral Sarpın Gerçek İsmi, Maral Dizisi Sarp, Aras Bulut İynemli Kimdir? Aras Bulut İynemli Biyografisi, Aras Bulut İynemli Dizileri, Aras Bulut İynemli Kaç Yaşında? Aras Bulut İynemli Fotoğrafları, Aras Bulut İynemli Resimleri, Aras Bulut İynemli Maral Dizisi, Aras Bulut İynemliDoğum Günü, Maral TV8,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder