Gürkan Uygun Yeni Dizisi İle Ekranlara Dönüyor

Türk Dizi oyuncuları arasında önemli bir karakter olan Gürkan Uygun yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. En son Atv ekranlarında yayınlanan Kaçak Dizisi ile seyircilerle buluşan Gürkan Uygun bu dizinin final yapmasının ardından bir süre ekranlardan uzak kalıp dinlendi. Gürkan Uygun yeni bir dizi projesi ile ekranlara yeniden dönecek.

Gürkan Uygun'un yeni dizisi, bir Yılmaz Güney filmi olan "Baba" filminin dizi uyarlaması olacak. 1971 yılında çekilen ve Yılmaz Güney'in yazıp yönettiği, baş rolünü Müşerref Tezcan, Kuzey Vargın ve Yıldırım Önal’la paylaştığı “Baba” filminin dizi versiyonunda Gürkan Uygun, Yılma Güney'in oynadığı Cemal karakterini canlandıracak.

Seneler sonra yeniden düzenlenerek seyirciyle dizi olarak buluşacak olan projede Cemal, Almanya'ya işçi olarak gitmeye çalışmış fakat başaramamıştır. Ailesinin geçimini sağlamak zorunda olan Cemal bu yüzden başkasının işlediği cinayeti üstlenmek zorunda kalacaktır. Gürkan Uygun yıllar sonra yeniden Cemal karakterine hayat verecek.
Gürkan Uygun Yeni Dizisi, Gürkan Uygun Yeni Dizisi Baba, Gürkan Uygun Yılmaz Güney Filmi, Gürkan Uygun Yeni Dizisi Cemal, Gürkan Uygun Hangi Dizide Oynayacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder