Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. Bölüm özet. Yıldız'dan beklenen aşk itirafı ve öpücüğü geliyor

Karantina günlerinde özel olarak Ordu valiliğinden izin alınarak çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk; beklediği reytingleri almayınca apar topar sezon finali yaptı. Kuzey ve Yıldız beraberce bir kez daha terapistte gider. Terapist onlara huzurlu olmalarını bunun için de yoga yapmalarını tavsiye eder. 

İki aile de yayla çıkmaya karar verir. Pembe de doktoru arayıp onu istemeye oraya gelmelerini söyler. Yaylaya giden iki aile mükellef sofra, çaylar, oyunlar, atış talimleri yaparlar. Yıldız tekrar yaylaya geri dönmek ister. Tekneyi abisine bırakır. Pembe aşktan mutluluktan korkan Yıldız'la konuşur. 

Nahide'nin canı kireç, toprak çeker. Yaylaya gittiklerinde önce mandıradan çok fazla yiyecek alırlar. Sonrasında canı evelek mantarı çekince ormana dağılıp ararlar. Sefer çukura düşer. Ardından ayağı kapana sıkışır. En son Mine'nin attığı okla poposundan vurulur. Pembe çekip çıkarır. 

Fadik Ruhi'yi bırakıp Almanya'ya gitmiştir. Çetin Ruhi'den şikayetçi olmadığı için yatmayacağını söyler

Kuzey'in kızlarının yanına giden çocukları kovalar. Çocuklar Yıldız'a sığınır ama oradaki Yaşar baba yüzünden sadece adamın akrabası olmayan Ömer'i alabilir. Evde kalanlara pampası adına Sefer birer tokat atar. Yıldız da bir daha kızların peşinde dolaşmayın diye ikaz edip evden yollar. 

Sabah herkes beraber yoga hocası eşliğinde yoğaya başlarlar. Pembeyi istemek için doktor ve annesi gelir. Anne oğlunu evlendiklerinde beraber oturmaya ikna eder. İsteme olayından önce Poyraz ile doktor meydanda yağlı güreşe çıkar. Doktor kaburgasını kırarak Poyraz'ı yener.

Nahide'nin canı bal isteyince Kuzey ve Yıldız arı kovanlarına gider. İkisini de arı sokar. Mandrada 1 tane panzehir vardır. Kuzey onu Yıldız'a yapar. Kuzey fenalaşınca hemen onu arabayla arıcı bir adama götürürler. Ondaki iğneyle Kuzey'i kurtarırlar. Yıldız bu fedakarlıktan etkilenip akşam ateş başında Kuzey'i öper ve onu sevdiğini söyler.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder