Hekimoğlu 14. bölüm özet. Ve Vahap sonunda gidiyor

Araba kullanana hamile bir kadın olan Nazlı; yanında eşi varken fenalaşır. Araştırmalar tetkikler sonunda kadın bebeğini yaşayabileceği evreye kadar doğurmaz. Doğurduğunda ise artık çok geçtir. Kadın ölür. 

Hastanede Zeynep'in yokluğu fark edilir. Hekimoğlu artık çalışmayacağını söyler. Emre ve Mehmet Ali kıza ulaşmaya çalışır ama ulaşamaz. 

Hekimoğlu ise konuşmacı olarak katıldığı toplantıda yaptığı konuşmanın ardından Vahap beyden kaçmaya çalışır. Zeynep'in istifa etmesi de Vahap'ı durdurmaz ve Ateş'ten istifasını vermesini ister. Ateş istifa etmeyince yönetim kurulunu toplar. 

Yönetim kurulunda oy birliği ile Ateş; işten atım sağlayabilecektir. Orhan red oyu kullanırken İpek;, Ateş'in gönderilmesi için oy kullanır. Vahap bu kez Orhan'ı hastaneden gönderir. İpek ertesi gün yapılan toplantıda red oyu kullanınca bu kez onu hastaneden atmaya kalkar. Ancak İpek yönetim kurulundaki kişilere etkili bir konuşma yapar. Yönetimden istediği sonucu alamayan hastaneye bağışladığı parayı alan Vahap gider. Herkesin keyfi yerine gelmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder