Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28.bölüm özet.Kuzey ve Yıldız çift terapisinde

Çetin'in Yıldız'a verdiği Şule'nin ihanet görüntülerinin olduğunu düşündüğü flasha bakmaz ve cebine koyar. Kavga ederlerken vermeyi unutur. Kuzey'in görüntülerden haberi olunca bir kez daha kavga ederler. Neyse ki Çetin bu kez oyun oynamamış gerçekten görüntüleri vermiştir. Kuzey hemen avukatına götürür. Görüntülerin montaj olup olmadığı incelendikten sonra yaklaşık 2 ay sonra serbest kalacağını öğrenir. 

Kuzey ise damat adaylarına işkenceler yapmaktadır. Keyfi yerine gelen Kuzey; eve gidip herkese haberi verir. Şeref baba kızı Pembe'yi doktorun ve annesinin gelip istemesini kabul eder. Hafta sonu gelip istemeleri için anlaşırlar

Ruhi; Kuzey'le olmak için Şeref babalara gelip orada kalır. Sefer onu kıskanır. Kuzey Ruhi'den aldığı anahtarla Yıldız'ın odasına gider. Kuzey Yıldız'ın da kendisi gibi terapiye gittiğini öğrenince 'çift' olarak terapiye gitmeyi kabul ettirir. Terapide kendi sorunları dışında ortak bir sorumluluk almaları gerektiğini söyler. 3 gün boyunca bir çocuğa bakmalarını ister. 

Nahide ise dolar, euro, dinar, altınlarını Sefer babanın alıp  çocuğu arasında paylaştırdığını öğrenip oma ait olanı Poyraz'dan Yıldız'dan geri almaya çalışır.

Çetin Şule'ye sevgilisinin ona verdiği paranın iki katı parayı kendisine verdiğini itiraf eder. Yıldız; Kuzey'e onun için verdiği 1 milyonu Çetin'den alıp geri verir. 

Kuzey'in kızları ve erkek arkadaşları birlikte oyun oynayıp yemek yerler. Sonra da beraber yaylaya giderler. Orada anlatılan bir hikayeye inanıp korkarlar. Tam o sırada kamufle olmuş Ruhi içeri girince herkes çok korkar. 

Yıldız'ın cezaevinden tanıdığı bir kadının kızı olan Pamuk'a gidip kızı alırlar ve kızı gemiyle gezdirmeye çıkarırlar. Onun yanında kavga etmemeye çalışırlar. Müzik çalıp dans ederler. Sonra da Pamuk istediği için kızı evlerine götürürler. Gece yatarken küçük kıza masal anlatırlar. Üçü beraber uykuya dalarlar. Pamuk rüyasında ikisinin çocukları olduğunu gördüğünü söyler. 

Nahide kendisini kötü hissettiği için Pembe ve Kamer ile doktora gider. Hamile olduğunu öğrenen kadın çok sevinir. Hemen koşup Sefer'e haberi verir. Adam da çok sevinir. Tüm ev halkının sevincine Kuzey ve Yıldız da katılır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder