Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm özet. Suna Nejat'a aşk mektubunu veriyor

Nejat gittiği barda Suna'ya mesaj atmak ister ama ne diyeceğini bilemez. Onu Serkan arar ve .. ile sevgili olduklarını söyler. Suna Burcu'ya Nejat ve Hande'nin kendi sayesinde sevgili oldukları haberini verir. Burcu arkadaşını arar ama ulaşamaz. Suna kendisini gece vakti bütün evi temizlemeye vermiştir. Gördüğü şey umurunda değilmiş gibi davranmaktadır.

Ertesi sabah evde Nejat'ı bulamayınca nerede kiminle olduğunu öğrenmeye çalışır. Keremcan'ın Kayra'ya yazdığı mektupları bahane edip iş toplantısında olduğuna inanmadığı Nejat'ın bulunduğunu öğrendiği otele gider. Ancak adam gerçekten ortaklarıyla Berrin hanım ile toplantıdadır. Yolda geri dönerken Nejat ve Suna bu teklifle cevap konusunda atışırlar.

Melis Burcu'ya gidip Serkan hakkında kendisine casusluk yapmasını ister. Burcu kabul etmez ve kadını sinsi bulur. Tam Serkan'a bu teklifi anlatacakken Melis geldiği için anlatamaz. Melis'in şirket davet için tuttukları mekanda problem çıkınca Serkan o gün gittikleri oteli tavsiye eder. Melis de onları da davet eder.

Rafet toplantı sırasında dışarıda beklerken Berrin ile karşılaşır. Kadınla konuştuktan sonra kekelemeye başlar. Şevket baba durumdan şüphelenir. Rafet şirkette iş arayan kızlara ev bulmasında yardım etmek ister. Özellikle de Burcu da o eve gelip kalacağım dediği için. Gösterdiği evler berbattır.

Aylin çantasından bir şey alırken kimliği yanına düşürür. Kayra bakarken Hande görmek isterken son anda panikle Suna kimliği alır. Hande durumdan şüphelenir.

Nejat ve Hande evde iş için toplanınca umursamıyormuş gibi davranan Suna kayıtsız kalamaz. Evin etrafında dolaşır. Üst kata çıktıklarında merdivenle tırmanırken yakalanır. Sonra da adamın yastıklarını koklarken yakalanır. Hande'yle ilanı aşk ederken onun cümlelerini söylemesiyle ilgili konuşurlar. O an Hande'nin kötü kalbini fark eder.

Hayri ve Saniye buluştuklarında karşı masadaki kadınlar onların resmini çeker. Meğerse Saniye'nin takipçileriymiş. Kadınların sevgili yakıştırmalarına Hayri kat-i olumsuz bir cevap verince Saniye bozulur

Rafet düğüne götürmek için limonataya alkol koyar. Burcu, Saniye ve Suna bu limonatadan içip dertleşir. Aşklarını anlatıp birbirlerine gaz verirler. Saniye Hayri'ye gider ama üstü kapalı laflarla Hayri kadından açılmamasını ister.

Davete Burcu ve Suna girmeye çalışırken kimliğini çantadan çıkarır. Nejat güvenlikten alıp montunun cebine koyar. Nejat çıkarken montunu unutunca Hande alır. Cebindeki kimliği taksideyken görür. Üzerinde Suna yazmaktadır.

Daveti düzenlen Melis Serkan'ın eski flörtlerini özellikle çağırır. Burcu sayesinde Serkan bunu fark eder ve kızar. Burcu alkollüdür ve Hande'ye çıkışır. Hande kadını tuvalete kilitler ve mektubu alır ama Burcu Hande'nin çantasından alıp mektubu Suna'ya verir. Nejat Hande'ye cevap verirken Suna sahneden ona seslenir şarkı söyler.

Eve giderken sızan Suna'yı Nejat eve getirmek zorunda kalır. Suna'nın mektup diye yanına aldığı ve Nejat'a verdiği mektup Keremcan'ın mektubudur. Nejat okuyup güler. Nejat uyurken Suna'ya Hande'ye cevap olarak "Hayır" diyeceğini söyler.

Şevket eski karısının Rafet'le karşılaştığını anlayıp bütün bölüm Pervin'i arar. Gece kadını evinin bahçesinde görür. Kavga ederlerken kalbi tutup yere yığılır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder