Afili Aşk 8.bölüm özet. Kerem ve Ayşe boşanma kararı alıyor

Kerem Volkan'ın evine gittiği kadınla beraber olmaz. Ayşe'ye aşık olduğunu kendi kendisine bile kabul edemezken aynı şey Ayşe için de geçerlidir. İkisi de aşklarını inkar etmektedir. Ertesi sabah abisi Samet'in evde olmadığı anlaşılınca küçük bir kriz yaşanır. Derken televizyonda bu kez de Samet'in yanında iki kızla gece klübünden çıktığı görüntüler ekrana yansır.

O gün Hülya'nın akrabası olan ve Samet'i çok seven Kayserili akrabası şirkete gelecektir. Samet'i görmezse alış veriş yapmayacaktır. Muhsin bey hemen Samet ve yanındaki Volkan'ın bulunmasını ister. Ayşe ve Kerem iz sürerek çeşitli maceralar sonunda ikiliyi Gonca'nın evinde bulur. Kendi anahtarı Kerem de olan Volkan bir kaç arkadaşına, çorbacıya, yanındaki kızların mekanına falan gidip en sonunda şirketin önündeki banka gitmişlerdir. Gonca da onları görüp acıyıp evine götürmüştür.

Sabri'yi evden göndermek isteyen Nazmiye; adamın annesine oğlunu evlendirmek istediğini söyler. Kadın hemen kocasına gidip oğlunu ne yapıp edip eve getirmesini ister. Sabri eve döner ama bu kez de Rıza'ya olan minnet borcu yüzünden babasına olan senedini yırtar. Ancak Rıza yine de ödeyeceğini söyler. Sonrasında fark edilir ki Sabri yine yapacağını yapmış çok yüklü başka birinin senedini yanlışlıkla yırtıp babasını büyük riske sokmuştur.

Nazmiye ve Melahat anne kozmetik ürünlerinin paralarını mahalleli kadınlardan peşin alamayınca başka bir fikir akıllarına gelir. Ayşeleri ailecek eve çağırırlar. Yemek sonrasında satış yapmaya çalışır. Muhsin bey aileyi üzmez; atölyedeki kızlara hediye adı altında bir sürü alış veriş yapar. Hülya Yelda'ya kızar ve Ayşe'nin annesi ve yengesini çok alaycı bir kadın grubu evdeyken çağırır. Yelda durumu hiç rencide etmeden kurtarır. 

Volkan Kerem'e Ayşe'ye aşık olduğu ile ilgili şaka yapınca ters bir tepki alır. Araları bozulur. Muhsin bey oğullarını bozacağından korktuğu Volkan'ı da evlendirmeye karar verir. Bu arada Muhsin beyin doktoru ameliyat olması için adama baskı yapar. Hülya Samet'i şirkette Gonca'dan kıskanır

Ayşe hor görülmekten bıkmış bir haldeyken Kerem de üzerine gelir. Kerem de Ayşe ile ilgili imalara kızgındır. İkili boşanma için anlaşır. Kerem babasına gider ve tam lafı açacakken Muhsin bey; 6 ay değil 1 ay sonra şirketi ona bırakacağını söyler. tabi evli kalırsa.. Kerem boşanma lafı edemez. Ayşe ise abisine boşanmak istediğini söyler. Ancak dışarıdan gelen sesle şaşkına dönerler. Kerem balonlar, pankartlar eşliğinde Ayşe'den özür dileyip sevdiğini haykırmaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder