Benim Tatlı Yalanım 8.bölüm özet. Hande aşkını itiraf ediyor

Suna Nejat'ın odasında dilek kağıdı alınmış bir fener bulur ve kendisinin olduğunu düşünür. Nejat o sırada kadına mesafeli davranmaktadır. Suna notta isim yazmadığı için inkar yoluna gitmeye karar verir. Nejat akşam yemek yiyip yüzyüze konuşmak ister. Suna konuşmayı sabote etmeye çalışır ama sonra anlaşılır ki Nejat Kayra'nın dileğini bulmuştur. Oyunu devam etmelerini ister. Suna kabul eder ama Saniye; babası duymadan bitirmesi, kendi hayatıyla ilgilenmesi gerektiğini söyler.

Hande Kayra ile arasını düzeltmesi gerektiğini düşünür ve küçük kızı kandırır. Afrika'da yaptığı işi burada yapması için annesine iş teklif edeceğini söyler. Kızdan ona iyi davranmasını, çok eğleniyormuş gibi yapmalarını ister. Ertesi gün de iyi zaman geçirip resim çekip Nejat'a gösterip adamın gözüne girmeye çalışır.

Serkan uzun ilişki denemeye karar vermiştir. İşini iyi yaptığı zamanlarda sürekli Burcu'ya iltifat etmesi kızın kafasını karıştırır.

Nejat oyunu uzatmayı kabul eden Suna'ya teşekkür için kadını pikniğe götürür. Suna'nın dilek fenerini Hayri bulmuştur; kadınla konuşur. Ablasının da uzatmaması için baskısı sonucu Suna Nejat'ın teklifini reddeder. Ertesi gün Suna; Hande'yle buluşup saati kadına geri verir. Böylece Nejat'a dair bir beklentisinin kalmadığını belli etmiş olur.

Okuldaki arkadaşı Keremcan Kayra'ya aşkını itiraf eden bir mektup verince Suna da Nejat'a duygularını itiraf eden bir mektup yazmaya karar verir. Mektubu veremez. Çöpe attığı mektubu Kayra bulup saklar. Ama bu kez de Hande bulur ve Suna'yla yüzleşir. Suna mektubun eski olduğunu söyleyerek geçiştirir. Hande Nejat ile akşam şirkette çalışmak ve konuşmak için hazırlanır ama adam gelmez.

Şevket baba eski karısı ile görüşür. Pervin ona "Ya o dükkanı Suna alır ya da yıktırıyorum orayı" der. Nejat Suna'nın da bir hayatı olduğunu kabullenip ona destek olmak için dükkanı satın alır. Bunu Şevket babaya söyler. Suna dükkanı Nejat'ın aldığını görünce bir çeşit baskı gibi görüp kabul etmez. Olanları uzaktan takip eden Şevket baba Nejat'a karısı ile olanları; Pervin anne ise kim olduğunu söylemeden Suna'ya geçmişini anlatır.

Akşam Hande Nejat'a gider ve eski günlerden konuşur. Ona Suna'nın mektubunda yazdığı şeyleri söyleyerek aşkını itiraf eder ve sonrasında öper. Tüm bunları oraya gelen Suna da görür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder