Milat Dizisi Hamza - Ufuk Bayraktar Kimdir?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yabancı istihbarat teşkilatları ile olan mücadelesini anlatan yeni dizisi Milat çok yakında başlıyor.

Milat dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı MİT'in yabancı teşkilatlarla olan mücadelesi anlatılacak. Dizisinin başrollerinde Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu ve Burcu Kara yer alıyor. Dizide ayrıca Elvin Levinler, İsmail Filiz, Başak Sayan, Demir Karahan, İlhan Şeşen, Yasemin Öztürk, Burç Kümbetlioğlu, İsmail Hakkı ve Ayfer Dündar Şaşmaz gibi pek çok sevilen oyuncu yer alıyor. Başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar çok yetenekli ve büyük operasyonları başarıyla tamamlamış özel harekatçı Hamza Ustaoğlu'nu canlandırıyor.

http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/01/milat-dizisi-tantm-fragman-izle.html

Milat Dizisi Hamza Ustaoğlu Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Milat dizisindeki Hamza Ustaoğlu'nu genç oyuncu Ufuk Bayraktar canlandırıyor. Teşkilatın en başarılı elemanlarından biri olan Hamza Ustaoğlu çok zorlu görevleri kayıpsız yerine getirmiş başarılı bir askerdir. Babası ülke menfaatleri için çalışan ve önemli projelere imza atan birdir. Bu başarılar karanlık odakları rahatsız edince şehit edilir. Küçük yaşta babasız kalan Hamza yetiştirme yurduna verilir. Babası gibi akıllı ve çalışkan bir çocuk olan Hamza dikkatleri üzerine çeker. Küçük yaştan itibaren yetiştirilir ve istihbaratın en iyi elemanlarından biri olur. Tek başına üstlendiği operasyonları başarıyla tamamlayan Hamza teşkilatın başkanı olan Murat bey tarafından İKK'ya alınır. İKK yabancı istihbaratçılarla mücadele eden özel bir ekiptir.


Ufuk Bayraktar Kimdir? Kaç Yaşında?


Başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar 12 Eylül 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra babasının iş yerinde çalışmaya başlayan  Bayraktar ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilir. Zeki Demirkubuz'un Bekleme Odası isimli filminde rol alır. Oyunculuğa hızlı bir giriş yapan genç oyuncu Kader, İklimler, Yumurta, Girdap, Ali'nin Sekiz Günü, Sıcak, Memleket Meselesi,  Toprağın Çocukları, Son Osmanlı, Dağ, Çanakkale 1915 ve Miraç gibi pek çok filmde rol alır. Dizilerde pek rol almayan Bayraktar en son Ezel dizisinde Ramiz dayı karakterinin gençliğini canlandırmıştı. Uzun bir aradan sonra tekrar dizi oyunculuğuna  geçiş yapan Ufuk Bayraktar TRT 1'nin yeni dizisi Milat'la ekranara dönüyor.
Etiketler: Milat Dizisi Hamza Kimdir? Milat Dizisi Hamza Gerçek Adı Ne? Milat Dizisi Hamzanın Gerçek İsmi, Milat Dizisi Hamza, Ufuk Bayraktar Kimdir? Ufuk Bayraktar Biyografisi, Ufuk Bayraktar Dizileri, Ufuk Bayraktar Kaç Yaşında? Ufuk Bayraktar Fotoğrafları, Ufuk Bayraktar Resimleri, Ufuk Bayraktar Milat Dizisi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder