Milat Dizisi Esin - Başak Sayan Kimdir?

Güzel oyuncu Başak Sayan Milat dizisi ile erkaranlara geri dönüyor. Başak Sayan Milat dizisinde Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu, Burcu Kara, Elvin Levinler, İsmail Filiz, Başak Sayan, Demir Karahan, İlhan Şeşen ve Yasemin Öztürk gibi pek çok ünlü oyuncu ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

Milat Dizisi Esin Alpkaya Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Milat dizisindeki Esin Alpkaya karakterini güzel oyuncu Başak Sayan canlandırıyor. Esin, ülkesine bağlı ve milli değerlere önem veren bir zengin bir iş kadınıdır. Ülke menfaatine olan gelişmeleri destekleyen Esin karanlık odakların hedefi haline gelir. Zeki ve cesur bir iş kadını olan Esin tehditlere ve bütün tehlikelere rağmen doğru bildiği yoldan ayrılmaz.

Başak Sayan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


Güzel oyuncu Başak Sayan, 17 Haziran 1977'de Ankara'da dünyaya geldi. Küçük yaştan beri oyunculuğa meraklı olmasına rağmen Marmara Üniversitesi'nin Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. Bir dönem sunuculuk yaptıktan sonra oyunculuğa adın atan Sayan ilk olarak çeşitli reklam filmlerinde rol aldı. İlk dizi deneyimini ise bir döneme damgasını vuran Çılgın Bediş ile yaşadı. Güzel oyucu daha sonra Fırat, Nilgün, İmparator, Derman Bey, Hırsız, Canım Kocacığım, Gurbet Kadını, Bir Dilim Aşk, Şifre, Gizli Patron, Hacı, Yaprak Dökümü, Sürgün Hayatlar, Araf Zamanı, Harem ve Altındağlı gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Başak Sayan 2 yıllık bir aradan sonra tekrar ekranlara dönerek Milat dizisinde Esin karakterini canlandıracak.
Etiketler: Milat Dizisi Esin Kimdir? Milat Dizisi Esin Gerçek Adı Ne? Milat Dizisi Esinin Gerçek İsmi, Milat Dizisindeki Esin, Başak Sayan Kimdir? Başak Sayan Biyografisi, Başak Sayan Dizileri, Başak Sayan Kaç Yaşında? Başak Sayan Fotoğrafları, Başak Sayan Resimleri, Başak Sayan Milat Dizisi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder