Baba Candır Ceylan Kimdir? (Melis Tüzüngüç)

TRT 1'in yeni dizisi Baba Candır ile sıcaklığını ekrana taşımayı hedefliyor. Dizinin başrollerinde Settar Tanrıöğen, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Tolga Pancaroğlu ve Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin en çok dikkat çeken oyuncusu ise güzel oyuncu Melis Tüzüngüç. Dizide Ceylan karakterini canlandıran güzel oyuncu sempatik tavırları ile daha ilk bölümde izleyicileri kendine hayran bıraktı. Melis Tüzüngeç 2011'de yayınlanan Yıldız Masalı isimli dizi ile oyunculuğa adım atmıştı.

Baba Candır Ceylan Kimdir?


Nevşehir'de yaşayan Ceylan tatil için şehirlerine gelen Emrecan'la tanışır. Daha çocuk olmalarına rağmen birbirlerine aşık olurlar. Büyüyünce buluşup evleneceklerine dair birbirlerine söz verirler. Aradan yıllar geçer ve Ceylan büyük buluşma için İstanbul'a gelir. Yıllarca hayaliyle yaşadığı Emrecan'a kavuşmak için sabırsızlanan Ceylan büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Çünkü Emrecan çocukken verdiği sözü çoktan unutmuştur. Ama kader Ceylan ile Emrecan'ı tesadüfen karşılaştırır. Aslı hikaye de bundan sonra başlar.

Melis Tüzüngüç Kimdir?


Güzel oyuncu Melis Tüzüngüç 4 Ekim 1994'de İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren oyuncu olmayı hayal eden Melis Tüzüngüç bu hayalini 2011'de gerçekleştirir. İlk olarak Yıldız Malası isimli dizide Gökhan Özen'le birlikte rol alır. Daha sonra ise Böyle Bitmesin, Harem ve Babam Sınıfta Kaldı gibi sevilen dizilerde başarıyla boy gösterir. Son olarak ise TRT 1'de yayınlanan Şimdi Onlar Düşünsün dizisinde Şafak Sezer'le birlikte kamera karşısına geçer. Baba Candır dizisi ile yeniden ekranlara dönen güzel oyuncu canlandırdığı Ceylan karakteri ile ilk bölümden itibaren büyük beğeni topladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder