Bir Deniz Hikayesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kana D

Küçük oyuncu Emir Berke Zincidi'n yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi çok yakında başlıyor. Dizinin başrollerinde Kaçak dizsinden tanıdığımız güzel oyuncu Begüm Birgören ile Kara Para Aşk'ta rol alan yakışıklı oyuncu Emre Kızılırmak yer alıyor. Dizide ayrıca Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran, Beste Vural ve Duygu Boztepe gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi'nin canlandırdığı Deniz'in annesi Zeynep'i canlandırırken Emre Kızılırmak ise babası Hakan'ı canlandıracak.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

Bir Deniz Hikayesi Oyuncuları


Begüm Birgören - Zeynep
Emre Kızılırmak - Hakan
Emir Berke Zincidi - Deniz
Ozan Çobanoğlu - Ahmet
Başak Parlak - Reyhan
Simay Tuna Küçük - Mahide
Cevdet Arıcılar - Aslan Bey
Caner Kurtaran - Semih
Nihal Koldaş - Sıdıka
Beste Vural - Azra
Duygu Boztepe - Sude
Merve Kızıl - Hale
Mehmet Şahin - Musa
Tuba Kantoğlu - Müdire

Bir Deniz Hikayesi Konusu ve Senaryosu


Hakan ile Zeynep büyük bir aşkla birbirlerine bağlıdır. Ama aileleri bu aşka karşı çıkar ve onları ayırmaya çalışır. Her şeye rağmen Hakan'la Zeynep aşklarını yaşarlar ve Deniz isminde bir çocukları olur. Ama mutlulukları kısa sürer ve ayrılmak zorunda kalırlar. Deniz babası Hakan'la birlikte kalır. Hakan oğlu denizi de yanına alarak küçük bir sahil kasabasına yerleşir. Uzun yıllar bu kasabada yaşarlar. Deniz büyüdükçe kasabanın en yaramaz çocuğu haline gelir. Kasabalı Denizi çok sevdiğinden onun yaramazlıklarına ses çıkarmaz. Deniz yaramaz bir çocuk olsa da annesiz büyümenin burukluğunu hep içinde taşır. Deniz'in annesi Zeynep yıllar sonra kocası ile birlikte bir geziye çıkar. Gezi sırasında tesadüfen Deniz'le karşılaşır. Anne oğul olduklarını bilmeyen ikili buna rağmen çok iyi anlaşırlar. Yıllar sonra yaşanan bu karşılaşma herkesin hayatını değiştirir. Asıl hikaye de bundan sonra başlar.


Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi Eylül'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder