29 Nisan 2015 etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
29 Nisan 2015 etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

29 Nisan 2015 Teog Sınavı Matematik Soru Ve Cevapları

29 NİSAN TEOG MATEMATİK SINAVI SORU VE CEVAPLARI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem TEOG sınacvları 29-30 nisan tarihlerinde yapıldı. 2.Dönem TEOG sınavlarının ilk gününde öğrenciler TÜRKÇE, MATEMATİK ve DİN KÜLTÜRÜ sınavlarına girdiler. İşte 29 Nisan 2015 2.Dönem TEOG Matematik Sınavı Soru ve Cevapları...

29 NİSAN TEOG YORUMLARI İÇİN TIKLA >>>

2.Dönem TEOG sınavlarının ilki 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapıldı. Bugün yapılan sınavda öğrenciler ilk olarak Türkçe sınavına girdiler, daha sonra Matematik ardından da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girdiler. Her sınavdan 40 dakikada 20 soru cevaplayan öğrenciler TEOG ilk gününde 60 soruya cevap vermeye çalıştılar... İşte 29 Nisan TEOG Matematik sınavında çıkan soruların cevap anahtarı...

İŞTE SORULAR VE CEVAPLARI...(SINAV SORU VE CEVAPLARI MEB TARAFINDAN HENÜZ YAYINLANMADI AŞAĞIDAKİ CEVAPLAR ZİYARETÇİLERİN VERDİĞİ YORUM BÖLÜMÜNE YAZDIĞI CEVAPLARDAN OLUŞMAKTADIR... DOĞRULU KESİN DEĞİLDİR...)

SORU 1: OLASILIK
2 KİŞİ 4 FARKLI YOL AYNI SEÇME OLASILIĞI
CEVAP: 1/4
4 x 1/4 x 1/4= 1/4

SORU 2: AÇI SIRALAMASI
CEVAP: C<B<A

SORU 3: ARA KESİT
CEVAP: KARE PİRAMİT

SORU 4: ARİTMETİK DİZİ SORUSU
CEVAP: 35

SORU 5: EĞİM SORUSU
EĞİMİN %20 OLMASI İÇİN YÜKSEKLİK 10 AZALMALI
CEVAP: 10 AZALMALI

SORU 6: ÇARPANLAR SORUSU
CEVAP: A+B= 7

SORU 7 : ALANI 288 OLAN KARE SORUSU
CEVAP: 16 KÖK 2

SORU 8 : ÜSLÜ SAYILAR
CEVAP: 7 üssü 8: 7 üssü a= 7 üstü -4 => 8-a=-4 => A=12

SORU 9 : RASYONEL SAYILAR SORUSU
CEVAP: KÖK  4/9 İLE 1,21 RASYONEL SAYI

SORU 10 : İKİ KENARI 5 VE 8 OLAN ÜÇGENİN 3. KENARI SORUSU
CEVAP: 12

SORU 11: SİNÜS SORUSU
AC=12CM SİNX= 2/3 OLDUĞUNA GÖRE BC=?
SİNX =2/3 İSE SİNX= BC/AC FORMÜLÜNDEN BC= 8
CEVAP: 8

SORU 12: ÖZDEŞLİK SORUSU
CEVAP: 2(X-3)=3(X-2) ÖZDEŞLİK DEĞİL

SORU 13: SÜT SORUSU
102 LT SÜT İÇİN 24 TANE 2LT LİK, 18 TANE 3 LT LİK
CEVAP: 24

SORU 14: EŞ ÜÇGEN  SORUSU
DE KENARI İLE F BİRLEŞTİRİLMELİ
CEVAP: F

SORU 15: KAÇ ÜÇGEN ÇİZİLİR  SORUSU
CEVAP: 6

SORU 16: STANDART SAPMA  SORUSU
CEVAP: B

SORU 17: KARE PİRAMİD SORUSU
CEVAP: C 

SORU 18: UZUNLUĞU 15, YÜKSEKLİĞİ 8 OLAN ÜÇGEN SORUSU
CEVAP: 17 

SORU 19: ÇEŞİTKENAR KATLAMA SORUSU
CEVAP: AÇIORTAY

29 Nisan TEOG Türkçe Soru ve Cevapları için TIKLA >
29 Nisan TEOG Matematik  Soru ve Cevapları için TIKLA >

29 NİSAN ÇARŞAMBA TEOG SINAV SORULARI:
29 nisan çarşamba günü yapılan TEOG sınav soru ve cevapları MEB tarafından yayınlanır yayınlanmaz burada olacak...( Muhtemelen TEOG SORU ve CEVAP ANAHTARI YARIN 12:00 dan sonra yayınlanacaktır...)

29 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Türkçe Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Matematik Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Din Kültürü Sınavı 20 Soru 40 Dakikahttp://onceburada.blogspot.com

30 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG Fen ve Teknoloji Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG İngilizce Sınavı 20 Soru 40 Dakika

Sınav soru ve cevapları birazdan sitemizde olacak...
29 nisan Matematik sınavında aklınızda kalan soruları YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz...

matematik soruları teog, 29 nisan matematik sınavı soruları, 29 nisan teog soruları,  29 nisan teog soruları ne zaman yayınlanacak,  29 nisan teog soruları ne zaman açıklanacak,  29 nisan teog matematik soruları ve cevapları, teog matematik sorularının çözümleri 29.04.2015kaynak = onceburada.blogspot.com

29 Nisan 2015 Teog Sınavı Türkçe Soru Ve Cevapları

29 NİSAN TEOG TÜRKÇE SINAVI SORU VE CEVAPLARI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem TEOG sınacvları 29-30 nisan tarihlerinde yapıldı. 2.Dönem TEOG sınavlarının ilk gününde öğrenciler TÜRKÇE, MATEMATİK ve DİN KÜLTÜRÜ sınavlarına girdiler. İşte 29 Nisan 2015 2.Dönem TEOG Türkçe Sınavı Soru ve Cevapları...

2.Dönem TEOG sınavlarının ilki 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapıldı. Bugün yapılan sınavda öğrenciler ilk olarak Türkçe sınavına girdiler, daha sonra Matematik ardından da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girdiler. Her sınavdan 40 dakikada 20 soru cevaplayan öğrenciler TEOG ilk gününde 60 soruya cevap vermeye çalıştılar... İşte 29 Nisan TEOG Türkçe sınavında çıkan soruların cevap anahtarı...

29 NİSAN TEOG YORUMLARI İÇİN TIKLA >>>

İŞTE SORULAR VE CEVAPLARI...(SINAV SORU VE CEVAPLARI MEB TARAFINDAN HENÜZ YAYINLANMADI AŞAĞIDAKİ CEVAPLAR ZİYARETÇİLERİN VERDİĞİ YORUM BÖLÜMÜNE YAZDIĞI CEVAPLARDAN OLUŞMAKTADIR... DOĞRULU KESİN DEĞİLDİR...)

SORU 1: Aşağıdakilerden hangisinde "derin" sözcüğü karşısında verilen anlama uygun kullanılmamıştır?
CEVAP: C) Küresel ısınmanın etkilerini ölçmek için derin araştırmalar yapılmalıdır

SORU 2: Şiirde altı çizili kelimenin ifade ettiği anlam hangisidir?
CEVAP: D) Varsayım

SORU 3: Metinde "eserin hayata karışması" sözüyle anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisidir?
CEVAP: C) Sanat eserinin hedef kitlesine ulaşması

SORU 4: Metnin sonuna aşağıdaki deyimlerden hangisi getirilse anlam bütünlüğü sağlanmış olur?
CEVAP: A) Bire bin katar

SORU 5: Aşağıdaki metinlerin hangisinde anlatım birinci kişi ağzıyla yapılmıştır?
CEVAP: B) Isırgan otların arasından bahçenin öbür ucuna...

SORU 6: Aladağlar bir sonbahar fırtınasında.... metninde aşağıdaki söz sanatlarından hangisi vardır?
CEVAP: Kişileştirme

SORU 7: Bu metin aşağıdaki türlerin hangisinden alınmıştır?
CEVAP: C) Deneme

SORU 8: "Kitaplıklarımız birbirinin ikizi desene" altı çizili cümleyle anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisidir?
CEVAP: A) Okuma sevklerinin benzerliği

SORU 9:  Bu metnin anlatımı ile ilgili olarak hangisi söylenemez?
CEVAP: D)Tekrarlara başvurulmuştur

SORU 10:  Numaralanmış cümlelerle mantık akışına göre anlamlı bir metin... ?
CEVAP: B) V-I-III-II-IV-VI

SORU 11:  Bu tekerlemelerde ortak olmayan yön aşağıdakilerden hangisidir ?
CEVAP D) Yansıma kelimelerden yararlanılması

SORU 12:  Bu metinde yemenilerle ilgili olarak aşağıdakilerden hangisine değinilmemiştir?
CEVAP B) Pahalı bir ürün olduğuna

SORU 13:  Bu metinde asıl anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisidir?
CEVAP A) Sahip oldukları ile yetinemeyen elindekini de kaybeder. 


***

29 Nisan TEOG Türkçe Soru ve Cevapları için TIKLA >
29 Nisan TEOG Matematik  Soru ve Cevapları için TIKLA >

Bugün yapılan TEOG Türkçe soruları anında sitemizde olacak. Şimdilik sınav yeni tamamlandığı için MEB sınav sorularını açıklamadı. MEB TEOG sorularını yayınlar yayınlamaz buradan tüm sorulara ulaşıp indirebilirsiniz..

29 Nisan TEOG Türkçe sınavında öğrenciler 40 dakika içerisinde 20 Türkçe sorusunu yanıtlamaya çalıştılar. 29 nisan çarşamba günü 8.sınıf öğrencileri 09:00 da Teog Türkçe sınavına girdi ve 09:40 'da  sınav tamamlandı.

29 Nisan TEOG sınavındaki sorulardan aklınızda kalan veya çözemediğiniz soruları YORUM bölümünden yazarsanız cevabını bilen arkadaşlar yanıtlayabilir bu şekilde de 29 nisan TEOG Türkçe sınavında kaç doğur yaptığınızı bulabilirsiniz... Bugünkü Türkçe sınavında hatırladığınız, yanlış olduğunu düşündüğünüz soruları yazın cevaplayalım...

29 NİSAN TEOG TÜRKÇE SORULARI BURADA OLACAK...

29 NİSAN ÇARŞAMBA TEOG SINAV SORULARI:
29 nisan çarşamba günü yapılan TEOG sınav soru ve cevapları MEB tarafından yayınlanır yayınlanmaz burada olacak...( Muhtemelen TEOG SORU ve CEVAP ANAHTARI YARIN 12:00 dan sonra yayınlanacaktır...)

29 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Türkçe Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Matematik Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Din Kültürü Sınavı 20 Soru 40 Dakikahttp://onceburada.blogspot.com

30 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG Fen ve Teknoloji Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG İngilizce Sınavı 20 Soru 40 Dakika

Sınav soru ve cevapları birazdan sitemizde olacak...
29 nisan Türkçe sınavında aklınızda kalan soruları YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz...

türkçe soruları teog, 29 nisan türkçe sınavı soruları, 29 nisan teog soruları,  29 nisan teog soruları ne zaman yayınlanacak,  29 nisan teog soruları ne zaman açıklanacak,  29 nisan teog türkçe soruları ve cevapları, teog türkçe sorularının çözümleri 29.04.2015kaynak = onceburada.blogspot.com

29 Nisan 2015 Teog Sınavı Din Kültürü Soru Ve Cevapları

29 NİSAN TEOG DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ SINAVI SORU VE CEVAPLARI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem TEOG sınavları 29-30 nisan tarihlerinde yapıldı. 2.Dönem TEOG sınavlarının ilk gününde öğrenciler TÜRKÇE, MATEMATİK ve DİN KÜLTÜRÜ sınavlarına girdiler. İşte 29 Nisan 2015 2.Dönem TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı Soru ve Cevapları...

Sınavdan çıkan öğrenciler bugün girdikleri TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularını ve cevaplarını merak etmeye başladı. Öğrenciler soruların cevaplarına bakarak kaç TEOG kaç net yaptıklarını öğrenmek istiyorlar. Peki 29 nisan TEOG Din sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? 29 nisan TEOG sorularını nereden indirecekler? İşte 29 nisan teog soru ve cevapları ile ilgili merak edilen her şey...

29 NİSAN TEOG YORUMLARI İÇİN TIKLA >>>

2.Dönem TEOG sınavlarının ilki 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapıldı. Bugün yapılan sınavda öğrenciler ilk olarak Türkçe sınavına girdiler, daha sonra Matematik ardından da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girdiler. Her sınavdan 40 dakikada 20 soru cevaplayan öğrenciler TEOG ilk gününde 60 soruya cevap vermeye çalıştılar... İşte 29 Nisan TEOG Din sınavında çıkan soruların cevap anahtarı...

İŞTE SORULAR VE CEVAPLARI...(SINAV SORU VE CEVAPLARI MEB TARAFINDAN HENÜZ YAYINLANMADI AŞAĞIDAKİ CEVAPLAR ZİYARETÇİLERİN VERDİĞİ YORUM BÖLÜMÜNE YAZDIĞI CEVAPLARDAN OLUŞMAKTADIR... DOĞRULU KESİN DEĞİLDİR...)

SORU 1: Kumar oynamanın bireysel ve toplumsal zararları ile ilgili hangi öğrencinin değerlendirmesi yanlıştır?
CEVAP: C) MUSTAFA( İnsanda hırs ve bencilliği azaltır)

SORU 2: Selçuklu ve Osmanlı toplumlarında hayvanların tedavisi için vakıflar kurulmuş kuş evleri ve yabani hayvan barınakları yapılmıştır?
Aşağıdaki hadislerden hangisi Selçuklu ve Osmanlı toplumlarını bu şekilde davranmaya yönlendirmiştir?
CEVAP: B) Her can taşıyan varlığa yapılan iyilikte sevap vardır

SORU 3: Aşağıdakilerden hangisi Kur'an'ın doğru bilgiyi teşvik ettiğini gösteren ayetlerdendir?
CEVAP: C) Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın...




Bugün yapılan TEOG Din soruları anında sitemizde olacak. Şimdilik sınav yeni tamamlandığı için MEB sınav sorularını açıklamadı. MEB TEOG sorularını yayınlar yayınlamaz buradan tüm sorulara ulaşıp indirebilirsiniz..

29 Nisan TEOG Türkçe Soru ve Cevapları için TIKLA >
29 Nisan TEOG Matematik  Soru ve Cevapları için TIKLA >

29 Nisan TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavında öğrenciler 40 dakika içerisinde 20 Din Kültürü sorusunu yanıtlamaya çalıştılar. 29 nisan çarşamba günü 8.sınıf öğrencileri 11:20 da Teog Din sınavına girdi ve 12:00 'da sınav tamamlandı.

29 Nisan TEOG sınavındaki sorulardan aklınızda kalan veya çözemediğiniz soruları YORUM bölümünden yazarsanız cevabını bilen arkadaşlar yanıtlayabilir bu şekilde de 29 nisan TEOG din Kültürü sınavında kaç doğur yaptığınızı bulabilirsiniz... Bugünkü Din sınavında hatırladığınız, yanlış olduğunu düşündüğünüz soruları yazın cevaplayalım...

29 NİSAN TEOG DİN KÜLTÜRÜ SORULARI BURADA OLACAK...

29 NİSAN ÇARŞAMBA TEOG SINAV SORULARI:
29 nisan çarşamba günü yapılan TEOG sınav soru ve cevapları MEB tarafından yayınlanır yayınlanmaz burada olacak...( Muhtemelen TEOG SORU ve CEVAP ANAHTARI YARIN 12:00 dan sonra yayınlanacaktır...)

29 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Türkçe Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Matematik Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Din Kültürü Sınavı 20 Soru 40 Dakikahttp://onceburada.blogspot.com

30 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG Fen ve Teknoloji Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG İngilizce Sınavı 20 Soru 40 Dakika

Sınav soru ve cevapları birazdan sitemizde olacak...
29 nisan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavında aklınızda kalan soruları YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz...

din soruları teog, 29 nisan din sınavı soruları, 29 nisan teog soruları,  29 nisan teog soruları ne zaman yayınlanacak,  29 nisan teog soruları ne zaman açıklanacak,  29 nisan teog din kültürü ve ahlak bilgisi soruları ve cevapları, teog din kültürü sorularının çözümleri 29.04.2015kaynak = onceburada.blogspot.com

29 Nisan Teog Sınavı Yorumları, Teog Zor Muydu Kolay Mı?

29 NİSAN TEOG TÜRKÇE, MATEMATİK, DİN SINAVI ZOR MU KOLAY MI?

Ortaokul 8.sınıf öğrencileri liselere yerleşebilmek için girdikleri TEOG'un 2.dönem sınavlarının ilkine bugün girdiler. Öğrenciler 29 ve 30 nisan olmak üzere iki gün boyunca toplam 6 sınava girecekler. 29 Nisan tarihinde Türkçe, Matematik ve Din, 30 Nisan tarihlerinde Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Yabancı Dil(İngilizce) sınavlarına girecekler. İlk gün yani bugün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavları bugün tamamlandı. Peki bugünkü TEOG sınavları nasıldı, Sorular zor muydu kolay mı? İşte 29 Nisan TEOG sınavı YORUMLARI....

29 Nisan 2015 Çarşamba günü 8.sınıflar TEOG 2.Dönem sınavlarının ilk oturumunda girdiler. Toplam 6 sınavın 3'ü bugün yapıldı. Öğrenciler 9.00 da başlayan Türkçe sınavının ardından 10.10 Matematik, 11.20 de de Din Kültürü sınavına girdiler. Her sınavdan 20 soruya 40 dakikada cevap verdiler. Peki öğrenciler 29 Nisan Türkçe Matematik ve Din Kültürü sorularını kolay mı buldu yoksa zor mu? İşte öğrencilerin TEOG yorumları...

Sosyal Medyada öğrenciler TEOG ile ilgili düşüncelerini paylaşmaya başladı. İşte twitterdaki TEOG yorumlarından bazıları...


Sizin TEOG sınavınız nasıl geçti...
Siz de bugünkü TEOG sınavı ile ilgili düşüncelerinizi YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz...
  • 29 Nisan TEOG Zor muydu Kolay mıydı?
  • 29 Nisan Teog Türkçe Soruları Kolay mıydı?
  • 29 Nisan Teog Matematik Soruları Kolay mıydı?
  • 29 Nisan Teog Din Soruları Kolay mıydı?
teog zormuydu, teog soruları nasıldı, 29 nisan teog yorumları, teog ile ilgili tweetler, 29 nisan teog türkçe kolay mıydı, 29 nisan teog matematik kolay mıydı, 29 nisan teog din kolay mıydı, 
kaynak = onceburada.blogspot.com

29 Ve 30 Nisanda Okullar Tatil Mi - 29-30 Nisan 2015 İlkokul Ortaokul Liseler Tatil Mi?

29-30 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ?

2015 yılı TEOG sınav tarihlerini daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık. Bilindiği gibi bu seneki Teog sınavlarının ilki 26 ve 27 Kasım tarihinde yapılmıştı. İkinci dönem Teog sınavları ise Nisan ayı sonunda yapılacaktır. Teog ikinci sınav günleri hakkındaki detaylar yazımızdadır.
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin girecekleri TEOG yani Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş sınavı 29 Nisan ve 30 Nisan da yapılacaktır. Bütün 8. sınıf öğrencilerinin girecekleri 2. dönem teog ortak sınav 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günleri yapılacaktır. Bu tarihte yapılacak olan ortak sınava mazeret bildirerek giremeyen öğrenciler ise 16 Mayıs ve 17 Mayıs tarihlerinde mazeret sınavlarına girecekler. 

8. sınıf öğrencileri bu ortak sınavlara hazırlanırken o tarihlerde sınava girecekler, diğer sınıfların öğrencilerini ise merak içinde bırakan ve heyecanlandıran 29 Nisan ve 30 Nisan Teog sınavı olduğu günler okulların tatil olup olmayacağı konusudur. 

29 Nisan ve 30 Nisan Okullar Tatil mi?

Teog sınavının yapılacağı 8. sınıf öğrencilerinin ortak sınavlarının olduğu gün diğer ortaokul öğrencilerine okullar tatil edilecektir. 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günü okullar tatildir.


TEOG Sınavı Ne Zaman?

29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG 1.Oturum 
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG 2.Oturum 

Mazeret Sınavları 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacaktır. 

Bildiğiniz gibi bu sene öğrenciler 1.dönemde 26-27 Kasım 2014 tarihinde girdikleri TEOG sınavlarına 2.dönemde 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde girecekler. 

29-30 Nisan 2015 TEOG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

29-30 Nisan 2015 tarihinde yapılacak olan TEOG sınav sonuçları Haziran ayının ilk haftası açıklanacaktır. 

TEOG sınav saatleri şu şekilde;
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir
9.00’da başlar 20 soru sorulur ve 40 dakika sürer. 
10.10’da başlar 20 soru sorulur ve 40 dakika sürer. 
11.20’de başlar 20 soru sorulur ve 40 dakika sürer.


teog sınav gününde okullar tatil mi, 29 nisan 30 nisan okullar tatil mi, 29 nisan çarşamba okullar tatil mi, 30 nisan perşembe okul var mı, teog sınavı yapıldığı gün okullar tatil olacak mı, 29 nisanda liseler tatil mi, 30 nisanda hangi okullar tatil, 29 30 nisan tatil mi, teog sınavında okul tatil mi,kaynak = onceburada.blogspot.com