Hayatımızı kolaylaştıran pratik fikirler

Hayatınızı kolaylaştıran pratik fikirler. Bu pratik tüyolarla hayatınız çok daha kolay geçecek. Hayatımızı kolaylaştıran günlük hayatta zorlandığımız her sorunun mutlaka bir kolay yolu vardır. İşte size hayatınızı kolaylaştıran pratik fikirler.

-Saç spreyini çorabınızı giymeden sıkarsanız çorabınızın kaçmasını önlersiniz.

-Süet kıyafetlerinizi zarar vermeden hassas bir fırça ile temizleyebilirsiniz.

-Giysinize kırmızı şarap döküldüyse ve yanınızda beyaz şarap varsa az beyaz şarabı kırmızı şarabın döküldüğü yere dökün kolaylıkla lekenin çıkarılmasına yardımcı olduğunu görürsünüz.

-Kazağınız sizi kaşındırıyor mu durun hemen çaresi yok demeyin kazağı alın içinde bir kaç kaşık beyaz sirkenin olduğu soğuk suda 15 dakika bekletin. Sonra kazağı hafifce yıkayın 1 saat o suyun içinde bekletin sonra durulayın kuruyunca kazağın yumuşaçık olduğunu görürsünüz.

-Eski kotlarınızın üzerinde bir jiletle gezdirerek ömürlerini uzatabilirsiniz.



-Mikro dalga fırına pizza koydunuz ancak çok kuru olmasını istemiyorsanız yanına 1 bardak da su koyun su kurumayı engelleyecektir.

-İçeçekleri buz dolabına koydunuz ancak hemen içmek istiyorsanız yapmanız gereken içeçeklerinizi ıslak peçeteye sararak koyun iki dakikada soğuyacaktır.

-Sarkmış olan yada sarkmaya meyilli olan kazaklarınızı sararak buzluğa koyun bir gece bekletin ertesi günü çıkarın çözünmesini bekleyin ve giyin.

Ayağınız kokuyorsa ve bundan herkes rahatsız oluyorsa ki oluyordur çözümü ayakkabınızın içine ayakkabı boşken bir poşet çay bekletin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder