Anneler ve Analar Dizisi Oyuncuları Konusu - Kanal D

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olması beklenen Anneler ve Analar'ın oyuncu kadrosu netleşiyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yaparken senaryosunu Berkun Oya kemale alıyor. Dizinin başrollerinde ise son olarak Muhteşem Yüzyılda rol alan Okan Yalabık ile Medcezir'de rol alan Hazar Ergüçlü yer alıyor. Dizide ayrıca Nazan Kesal ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi sevilen oyuncular da rol alacak.

Anneler ve Analar dizisinin Eylül'de Kanal D'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Anneler ve Analar Oyuncuları


Anneler ve Analar dizisinin başrolünde Medcezir dizisinde canlandırdığı Eylül karakteri ile büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü yer alıyor. Dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Okan Yalabık oldu. Okan Yalabık son olarak Muhteşem Yüzyıl'da Pargalı Damat İbrahim Paşa karakterini canlandırmıştı. Dizide ayrıca Bugünün Saraylısı dizisinden Nazan Kesal ile Kara Para Aşk dizisinde Ahmet Tansu Taşanlar de rol alıyor.

Anneler ve Analar Dizisi Konusu


Anneler ve Analar dizisi 80'li yıllarda geçen bir dönem dizisi olacak. Dizinin konusu hakkında şimdilik pek bir bilgi yok. İlk gelen haberlere göre Okan Yalabık'ın dizide bir polis canlandıracağı yönünde. Dizi hakkındaki detaylı bilgilerin önümüzdeki haftalarda paylaşılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder