SİNAN AKÇIL MAVİ MAVİ ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - SİNAN AKÇIL MAVİ MAVİ DİNLE


SİNAN AKÇIL MAVİ MAVİ ŞARKISI...
Pop müziğinin başarılı isimlerinin arasında olan ve yaptığı şarkılar ile beğenilen sanatçı Sinan Akçıl yeni albümü ile hayranlarını sevindirdi. 2014 yeni çıkan albümler listesine damga vuran Sinan Akçıl yeni albümü ''Tabi Tabi'' ile oldukça başarılı olmuştur.

Sinan Akçıl yeni albümü Tabi Tabi ile yaza damgasına vuracağa benziyor. Sinan akçıl 2014 yeni albümü Tabi Tabi ile aynı ismi taşıyan albümün çıkış parçası olarak seçilen Tabi Tabi şarkısı dinleyenler tarafından beğenildi.

Sinan Akçıl'ın yeni albümündeki en çok dinlenen ve beğenilen şarkılardan bir diğeri ise Mavi Mavi şarkısıdır. Sinan Akçıl'ın bu şarkıyı Ebru Şallı için yazdığı söyleniyor. Gözlerime Bakma Bari Mavi Mavi sözleri ile dillere dolanan bu şarkı en çok dinlenen şarkılar arasına girmiştir.

Sizlere bu yazımızda Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı'ya yazdığı şarkı olarak anılan Mavi Mavi şarkısının sözlerini paylaşacağız. Sinan Akçıl yeni albüm şarkılarına da buradan ulaşabilirsiniz.



Sinan Akçıl Mavi Mavi Şarkı Sözleri

Sinan Akçıl - Mavi Mavi Sözleri
Ne yöne baksan, yine ben miyim?
Gitmez miyim hiç doğru söyle..
Uyanıp kalksan yine senleyim,
Güneşin miyim? Korkma, söyle...

Binlerce aşk varken
Beni bulmaz seni niçin
Büyük şanssızlık
Beni sende bu yüz varken
Ayrılmak aşka şimdi büyük haksızlık
Gözlerime bakma bari Mavi Mavi
Ellerimi tutma boş ver geldi geçti.
Keşke biri sana bunu söyleseydi
Benden vazgeçmek de zor.

Gözlerime bakma bari Mavi Mavi
Ellerimi tutma boş ver geldi geçti.
Keşke kader bize böyle değmeseydi,
Senden vazgeçmek de zor.



sinan akçıl, sinan akçıl mavi mavi şarkı sözleri, sinan akçıl mavi mavi dinle, sinan akçıl mavi mavi indir, sinan akçıl dinle mavi mavi, sinan akçıl yeni albüm şarkısı mavi mavi, albüm indir dinle, mavi mavi sinan akçıl dinle, sinan akçıl yeni şarkısı dinle, sinan akçıl mavi mavi sözleri, sinan akçıl mavi mavi mp3 indir, yeni çıkan şarkılar, mavi mavi sinan akçıl, sinan akçıl şarkıları, sinan akçıl ebru şallı, sinan akçılın ebru şallıya yazdığı şarkı, mavi mavi şarkı sözleri, sinan akçıl gözlerime bakma bari mavi mavi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder