Fenerbahçe Chelsea Beşiktaş Turnuva Maçı 8 Ağustos 2014 - Soma Turnuvası Maçları Ve Golleri


FENERBAHÇE CHELSEA BEŞİKTAŞ TURNUVASI...
2014-2015 Süper Toto Süper Lig sezonu için tüm takımlar çalışmalarını devam ettiriyor. Kulüp başkanları transferler için uğraşırken, takımlar ise hazırlık maçları ve kamplarla yeni sezona hazırlanmaktalar. Tüm takımların hazırlık maç programları belli olmuşken, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Statı'nda hazırlık maçı adı altında görsel bir futbol şenliğine imza atacaktır.

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Statında 8 Ağustos tarihinde Beşiktaş ve dünya devi olan Chelsea takımları ile turnuva yapacaklar. 8 Ağustos'taki Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş turnuvasının tüm gelirleri somadaki maden ocağında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlanacaktır. Hem hazırlık maçı hemde somaya yardım için düzenlenen bu turnuva şimdiden futbolseverleri heyecan içinde bırakmıştır.


Peki Fenerbahçe, Chelsea, Beşiktaş Turnuvası Nasıl Olacak.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlunda yapılacak turnuvada Beşiktaş, Chelsea ve Fenerbahçe 45 dakikalık iki maç yapacak ve bu iki maçtan galip gelen turnuvanın şampiyonu olacak. Asıl amaç ise Soma olacak. Bu turnuvadan sağlanacak gelir Soma için bağışlanacak.


İşte Soma İçin Düzenlenen Turnuvanın Maçları...
1.Maç: 8 Ağustos 2014 Fenerbahçe-Beşiktaş 20.30 
2.Maç: 8 Ağustos 2014 Fenerbahçe-Chelsea 21.30
3.Maç: 8 Ağustos 2014 Chelsea-Beşiktaş 22.30



Turnuvada Puanlama Nasıl Olacak?


Soma Turnuvasında puanlama ise şöyle olacak; beraberliğe 1 puan, galibiyete 3 puan verilecek. En fazla puana sahip takım, turnuvanın kazananı olacak.Turnuvada, uzatma ya da penaltı atışı olmayacak. Aynı averaja sahip olunursa birinci kura ile belirlenecek, takımlar istediği kadar oyuncu değiştirebilecek. Maçta gösterilen kartlar sonraki resmi maç için geçerli olmayacak. 


FENERBAHÇE-CHELSEA-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?
8 ağustos Soma turnuvası Fenerbahçe Chelsea Beşiktaş maçı hangi kanalda?

8 Ağustos 2014 Cuma akşamı Soma yararına oynanacak olan Fenerbahçe-Chelsea, Fenerbahçe-Beşiktaş ve Beşiktaş Chelsea maçları D-Smart'tan canlı olarak yayınlanacak. FB Tv de maçtan sonra maçı yayınlayacaktır. Maçtan hemen sonra maçın gollerini önemli anlarını sitemizden izleyebilirsiniz...




fenerbahçe chelsea maçını canlı veren kanallar, 8.8.2014 fb chelsea maçı fb tv canlı yayın, fenerbahce-chelsea hazırlık maçı 8 ağustos, fenerbahçe chelsea maçının özetini hangi kanal verecek, fenerbahçe-çelsi maçı, fenerbahçe-beşiktaş maçı, soma turnuvası 8 ağustos 2014, SOMA TURNUVASI MAÇLARI, fenerin chelsea ile maçı ne zaman, fenerin chelsea maçı saat kaçta, fenerin chelsea maçı canlı yayın hangi kanalda, beşiktaş chelsea soma turnuva maçı, soma turnuvası özeti ve maçların önemli anları, soma turnuvası ne zaman saat kaçta hangi kanalda, beşiktaş fener maçı ne zaman saat kaçta, soma turnuvasında ilk kimler maç yapacak, soma turnuvası saat kaçta başlayacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder