İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

İNADINA AŞK DİZİSİ

Bu yaz ekranlara renkli ve yeni diziler damgasını vuracak sıcak yaz aylarında televizyon karşısında dizi izlenir mi bilinmez ama bu yeni dizilerin izleyiciden beklentileri büyük. Hemen hemen her televizyon kanalının bir veya daha fazla dizisi bu yaz ekranlarda olacak zaten yazın dizi izlemeyi sevmeyen seyirci hangisini izleyecek merak konusu olurken doğrudan akıllara gelen bir diğer düşünce ise bu dizilerin çoğunun veya bazılarının yayından kaldırılacağı yada erken final yapıp ekranlara veda edeceği.

Geçtiğimiz sezonda o kadar çok dizi ekranlarda yerini almıştı kış aylarından olmamıza rağmen hiç izlenilmeyen yada umdukları izlenme oranlarını bulamayan diziler vardı. Çünkü ekranda aşırı derecede fazla dizi başlamıştı buda doğal olarak seçme imkanının çoğalması demekti.İzleyenler aynı anda bütün dizileri izleyemeyeceği için televizyon başında iken her kanalda bir dizi olması onları dizlerden uzak tuttu. Ve geçtiğimiz sezon çoğu dizi hüsrana uğradı. 2015 yaz sezonu dizileri nasıl bir başarı gösterecek merakla beliyoruz.

Fox Tv ekranlarında bu yaz başlayacak olan dizilerden bir tanesi de İnadına Aşk dizisi olacak. Açelya Topaloğlu İnadına Aşk dizisinin baş rollerinde olacak. İnadına Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıracak olan Açelya Topaloğlu dizinin dikkat çeken isimlerinden olacak.

Fox Tv'nin renkli dizilerinden biri olan İnadına Aşk dizisi yakında yani bu yaz aylarında ekran başındakileri güldürmeye ve eğlendirmeye geliyor. Son zamanlarda bu tarz romantik-komedi tarzında ki diziler büyük ilgi görüyor İnadına Aşk dizisi de bu türde bir dizi olup 2015 yaz sezonunda başlayacak olan diziler arasında yerini almaya hazır.

İNADINA AŞK DİZİSİ KONUSU

Zengin ve gece hayatı fazlasıyla olan bir iş adamı Yalın Aras  ile kendi halinde normal bir yaşantısı olan Defne Barutçu'nun aralarında geçen bu romantik-komedi tarzında ki aşk hikayeleri ekranlara yansıtılıyor. Aslında anlaşamayan ama birbirlerine aşık olma yolunda yaşanan komik ve romantik hikayeler ile dolu bir dizi.

İNADINA AŞK DİZİSİ OYUNCULARI






dizi,inadına aşk dizisi,fox inadına aşk dizisi,inadına aşk dizi oyuncuları,inadına aşk dizisi konusu,inadına aşk yalın kimdir,inadına aşk defne kimdir,inadına aşk dizisi oyuncu kadrosu,inadına aşk dizisi nerede çekiliyor,inadına aşk dizisi fox tv,fox tv yeni dizileri,inadina ask dizisi oyunculari,inadina ask dizi konusu,inadına aşk yalın gerçek adı nedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder