Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları Ve Konusu Atv

AŞK ZAMANI DİZİSİ
Bu sezon yayına girecek olan bir çok dizi haziran yada temmuz aylarında ekranlarda seyirci ile buluşmayı bekliyor. Bütün televizyon kanallarında en az bir olmak üzere yeni bir dizi başlıyor. Tanıtım videoları kanallarda yerini almaya başlamışken daha henüz diziler yayına girmeden rekabet başlamış durumda. Bu yeni sezon dizilerinden birisi yada bir çoğu öyle tahmin ediliyor ki yayından kaldırılacak yada erken final yaparak ekranlara veda edecek. Çünkü ekranda yeni başlayan dizi ne kadar çok ise bu durumun yaşanma ihtimali de o kadar yüksek.
Atv ekranlarında ise bu sezon yeni başlayacak olan dizilerden birisi de Aşk Zamanı dizisi olacak. Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl'ün baş rolünde olduğu dizi büyük ilgi göreceğe benziyor. Aşk Zamanı dizisinin yapımcılığını ise MEDYALAB üstleniyor. Atv ekranlarının yeni dizisi Aşk Zamanı yakında izleyicisi ile buluşarak yayın hayatına merhaba diyecek ve bu sezon ayakta kalmaya çalışacak.

AŞK ZAMANI DİZİSİ KONUSU 
Kabadayı denince ilk akla ve gelen ve bu alemin en kral kabadayısı olan Orhan, ölüm döşeğinde olan karısının kendisine tövbe ettirmesi üzerine bu işlerden elini çeker. Amansız bir hastalığa yakalanan Güliz kocası Orhan'dan kabadayılığı bırakmasını son isteği olarak söyler. Orhan hasta karısının bu isteğini hayata geçirmeye ve verdiği sözü tutmaya karar verir.

Hemen babalar meclisini toplantı yapmak üzere bir araya getirir ve karısına verdiği sözü tutacağı için onlara bu işlerden çekileceğini anlatır. Babalar meclisi Orhan'ın bu ani kararını kabul etmek için bir şartları vardır. Şartları ise bir daha asla bu mesleğe geri dönmemesi ve İstanbul'u terketmesidir.

Babalar meclisinden herkesle vedalaşarak ayrılan Orhan ile bir kişi vedalaşmaz buda ezeli rakibi Yahya'dır. Orhan karısına verdiği sözü tutup kızlarını da yanına alıp Ege'ye doğru yola çıkar. Orada küçük bir kasaba bulup yerleşir. Mahalle halkı ve hatta Belediye başkanı buraya gelen bu belalı kabadayıdan rahatsız olurlar.

AŞK ZAMANI DİZİSİ OYUNCULARI
Atv ekranlarında bu sezon başlayacak 2015 yaz sezonu dizilerinden birisi olan Aşk Zamanı dizi ekranlara bomba gibi bir giriş yapmayı planlıyor. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkat çekecek olan Aşk Zamanı dizisi yakında başlıyor. Baş rollerinde ünlü sanatçı Yavuz Bingöl bulunyor.


  • YAVUZ BİNGÖL (ORHAN)
  • DENİZ UĞUR (REYHAN)
  • ALİ ERSAN DURU (FİKRET)
  • BURCU BİNİCİ (SEMA)
  • NİHAN BALYALI (EDA)
  • MÜGE BAYRAMOĞLU (DERYA)
  • SARVEN ÇANKAR (LEVENT)
  • BEKİR AKSOY
  • BÜŞRA AYAYDIN






dizi,aşk zamanı,aşk zamanı dizi oyuncuları,atv,aşk zamanı dizisi,aşk zamanı ne zaman başlıyor,atv yeni dizi,yavuz bingöl yeni dizisi,aşk zamanı yavuz bingöl,atv aşk zamanı,aşk zamanı dizisi nerede çekiliyor,aşk zamanı dizisi babalar meclisi,aşk zamanı dizisi kabadayıları,aşk zamanı dizisi hikayesi,aşk zamanı dizisi oyuncu kadrosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder