Asla Vazgeçmem Bitti Mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem'in final tarihi belli oldu. Başrollerinde yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Türkiye güzeli Amine Gülşe'nin yer aldığı dizinin 13. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Asla Vazgeçmem Bitti Mi? Neden Bitti?


Kadrosunda Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen ve Poyraz Bayramoğlu gibi pek çok sevilen oyuncuyu barındıran Asla Vazgeçmem dizisinin 13. bölümde final yapacağı öğrenildi.Gazeteci Sina Koloğlu'nun Milliyet'teki köşesinde dizinin zar zor devem ettiğini yazmıştı. Bu haber sonrası dizinin hayranları büyük üzüntü yaşadı.

Asla Vazgeçmem dizisinin final kararı almasında aynı gün yayınlanan Kurtlar Vadisi ve Kocamın Ailesi gibi çok izlenen dizilerinde gerisinde kalmasının etkisinin büyük olduğu tahmin ediliyor.
Asla Vazgeçmem Bittimi, Asla Vazgeçmem Neden Bitti, Asla Vazgeçmem Neden Yayınlanmıyor, Asla Vazgeçmem Neden Yok Bitecek Mi, Asla Vazgeçmem Kaldırıldı Mı? Asla Vazgeçmem Final Mi Yaptı, Asla Vazgeçmem Ne Zaman?, Asla Vazgeçmem Hangi Gün? Show TV Yayın Akışı Asla Vazgeçmem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder