Acunn.com Survivor Sms Sonuçları 7 Nisan - Survivor Sms Sıralaması 7 Nisan - Survivor Sms


Acunn.com Survivor Sms Sonuçları

Tv8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor yeni hafta ile ekranlarda yerini almaya ve seyirciye heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor.

Her hafta olduğu gibi ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları ve bireysel dokunulmazlık oyunları hız kesmeden devam ediyor.

Survivor All Star yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler takımları kıran kırana mücadeleler ile birbirlerine karşı üstünlük sağlamaya çalışıyor.

Adadan gitmesi gereken isim sizce kim olmalı ? Sizde yorumlarınızla düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz...

Her hafta Salı günleri Survivor All Star'da eleme gününde yarışmaya bir isim veda ederek büyük ödül hayallerine son veriyor.

Salı akşamı en çok izlenen programlardan olan ve seyirciyi ekrana kitleyen yarışma programı olan Survivor yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi görüyor.

7 Nisan Survivor All Star Sms sonuçları yarışma saatinde acunn.com adresinde yayınlanınca sizlere gerekli detaylı bilgiyi sunacağız.

Acunn.com 7 Nisan Survivor Sms Sıralaması 

7 Nisan Survivor Sms sonuçlarına göre halk oylamasında en az oyu alan bu üç isimden birisi yarışmaya veda ederek adadan ayrılacak.

Salı akşamı Survivor Halk Oylaması sonuçaları 7 Nisan Salı akşamı Acunn.com ile birlikte aynı anda sitemizde olacak.

1- HASAN
2- TURABİ
3- BEGÜM
4- ÖZLEM
5- HİLMİCEM
6- SAHRA
7- NADYA
8- TANER
9- BOZOK





acunn.com, acunn.com sms sıralaması, acunn.com survivor sms sonuçları, 7 nisan survivor sms, acunn.com 7 nisan survivor sms, survivor sms sonuçları,7 nisan survivor sms,survivor 7 nisan halk oylaması,7nisan salı survivor acunn.com,acunn.com survivor esemes,survivor esemes,sörvayvır esemes,7nisan survivor kim birinci oldu,survivor bu hafta kim birinci oldu

kaynak = onceburada.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder