Bu Tarz Benim Ecem - Ecem Akkaya Kimdir - Bu Tarz Benim Tiyatrocu Kız


BU TARZ BENİM ECEM AKKAYA

Yeni sezonu ile ekranlara bomba gibi giriş yapan ve Show Tv ekranlarında Ebru Akel'in sunumu ile hafta içi her gün saat 16:00'da izlediğimiz yarışma Bu Tarz Benim başladı.

Show Tv ekranlarında başlayan ve yayınlandığı ilk sezonu ile büyük bir seyirci kitlesi oluşturan Bu Tarz Benim yarışmasının ikinci sezonu başladı.

Bir moda yarışması olarak başlayan fakat beklenenin üstünde bir reyting oranına sahip olan  Bu Tarz Benim yarışması ikinci sezonu ile de yine adından söz ettiriyor.

İlk olarak Show Tv ekranlarında başlayan fakat daha sonra Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın yarışma formatını satın alması ile Tv8 ekranlarında da yayınlanıyor.

İki farklı kanalda aynı isimle yayınlanan yarışmanın her ikisinde de izlenme oranları yüksek olduğu belirtiliyor. Hangisi daha çok izlenecek ve daha olaylı geçecek hep birlikte önümüzde ki günlerde öğreneceğiz.

Orijinal jürisi ve yarışmacıları ile Tv8 ekranlarında transfer olan  Bu Tarz Benim yarışmasının aynısı Show Tv ekranlarında da yayınlanıyor. Jürileri ve yarışmacıları farklı olsa da format aynı.

Birbirinden güzel yarışmacılar ve renkli jüri üyeleri ile her iki kanalda da ekrana gelen yarışmada yaşananlar büyük benzerlik gösteriyor.Olaylar ve kavgalar hatta duygu dolu anlar her iki yarışmada da büyük yer tutuyor.

Show Tv Bu Tarz Benim yarışması hafta içi her gün saat 16:00 Show Tv ekranlarında sizlerle buluşuyor. Ebru Akel'in sunumunu yaptığı yarışmada jüri koltuğunde oturan isimler ise aşağıda ki gibi;

Cemil İpekçi
Sibel Arna
Umut Eker
Chole Loughnan Ortaç ( Koko)

ECEM AKKAYA KİMDİR

Yaş: 26

Doğum Yeri: İstanbul

Boy: 1,65

Kilo: 52

Bu Tarz Benim yeni yarışmacılarından olan Ecem Akkaya tiyatro ile uğraşıyor ve yarışmada konuşma şekli mimikleri ve rahat tavırları ile dikkat çekiyor.

Yayınlandığı günden itibaren son zamanların en iddialı yarışmalarından biri olan ve büyük izlenme rekorları kıran yarışma Bu Tarz Benim ekranlarda yerini alırken yarışmacıları ise bir bir tanıtıldı.

Yarışmada güzelliği ve iddialı tavrı ile dikkat çeken isimlerden olan Ecem Akkaya seyirci tarafından takip edilen isimlerden oldu.





bu tarz benim ecem kimdir,bu tarz benim ecem,ecem akkaya tiyatro,bu tarz benim tiyatrocu kız,bu tarz benim ecem hangi tiyatroda,ecem akkaya tiyatro,ecem akkaya kime benziyor,ecem akkaya kaç yaşında,bu tarz benim ecem hangi tiyatroda rol alıyor,bu tarz benim aykırı kızı,bu tarz benim sesi güzel olan kız,bu tarz benim ecem nereli,bu tarz benim ecem bpy kilo,bu tarz benim ecem rol yapan kız,bu tarz benim yeni yarışmacıları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder