Göğüs Büyütme Yöntemleri




Göğüs Büyütme Yöntemleri
Göğüs büyütme yöntemleri hakkında hazırladığımız bu yazıda aradığınız tüm sorulara cevap bulacaksınız. Eğer hayal ettiğiniz büyüklükte ki göğüslere sahip olmak isteyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Sizlere önereceğimiz küçük tüyolar ile düşlediğiniz büyüklükteki göğüslere merhaba diyebilirsiniz.
1) Göğüs büyüten içeceklerden biri süttür. Eğer göğüslerinizin büyümesini istiyorsanız düzenli olarak süt tüketebilirsiniz. Sütün içerisinde yer alan hormon minarelleri göğüslerin büyümesine yardımcı olmaktadır.
2) Avakado meyvesi de göğüslerin büyümesine yardımcı olmaktadır. Bir adet avakadoyu gazetenin içerisine saralım ve 3-4 gün boyunca bekleyelim. Bu adım sonrasında avakado meyvesi yumuşayacaktır. Meyveyi çatal yardımı ile ezelim ve 2 günde bir tüketelim.
3) Anamur muzu da göğüs büyütme yöntemlerinden biridir. Her gün düzenli olarak anamur muzu tüketerek hayal ettiğiniz göğüslere sahip olabilirsiniz.
4) Akşam yemeklerinde çemen tohumu kullanarak da göğüslerinizin büyümesine yardımcı olabilirsiniz. Dilerseniz tercih edeceğiniz içeceklerde de çemen tohumunu kullanıma alabilirsiniz. Çemen tohumu vücudun ihtiyaç duyduğu östörejen maddesini karşılamaktadır. Çemen tohumu çayını da tüketebilirsiniz. Dolgun göğüslere sahip olmak isteyenlerdenseniz önerilerimizi göz önünde bulundurabilirsiniz.
Résultat de recherche d'images pour "Göğüs Büyütme Yöntemleri"
5) Aşağıdaki videomuzda belirttiğimiz egzersizleri yapın. Egzersiz yapmak doğal yollarla göğüs büyütme yöntemleri içinde sayılan önemli yollardan biridir. Fakat burada önemli kısım egzersizin bir günde göğüslerinizi büyütmeyeceğini bilmeniz ve azimle egzersize devam etmenizdir. Şınav çekmek, ağırlık kaldırmak ve elleri duvara dayayıp baskı uygulamak göğüs büyütme yöntemleri arasında önemli yeri olan hareketlerdendir. (Videoda daha detaylı göreceksiniz.)
6) Diğer göğüs büyütme yöntemleri olarak sayacağımız yollardan biri ise kilo almanızdır. Evet her ne kadar kadınların kabusu gibi görünse de kilo almak her zaman zararlı değildir. Eğer çok zayıfsanız bu göğüslerinizin ufalmasına sebep olacaktır. Doğru ve kontrollü diyetle alacağınız birkaç kilo göğüslerinizin büyümesine sandığınızdan fazla fayda sağlayacaktır.
7) Östrojen içerek gıdalar tüketmeye başlayın. Bildiğiniz gibi bu hormon kadınsal özelliklerin belirleyicisi olarak görev yapmaktadır. Eğer dışarıdan alırsanız göğüslerinizin büyümesine çok faydalı olacağını göreceksiniz. Doğal yollardan alacağınız gibi doktor tavsiyesiyle ilaç şeklinde de alabilirsiniz. Ancak biz tabii ki doğal yollardan alınmasını tavsiye ediyoruz. Eğer doğal yollardan alacaksanız şu yiyecekleri tüketmelisiniz. Göğüs büyütme yöntemlerinin hayat kurtarıcısı sayılan bu yiyecekleri bir yere not almayı unutmayın.


Mercimek ve nohut
Taze fasülye ve barbunya 

Yoğurt ve peynir gibi süt ürünleri 

Çemen otu 

Ada çayı, yonca ve güveyotu 

Erik elma ve erik 

Pancar, havuç ve salatalık 

Pirinç, arpa ve buğday ürünleri 
Antep fıstığı, kaju ve kestane 
Siyah ve yeşil çay 
Çilek, ahududu ve şeftali 
Keten tohumu 
Kış kabağı

Bu saydığımız yiyeceklerde östrojen daha fazla bulunmaktadır.


Göğüsleri büyütmenin dışında büyük gösterme ihtimalini de unutmayın. Birkaç küçük hileyle yukarıdaki seçeneklerden sonuç alana kadar göğüslerinizi daha büyük gösterebilirsiniz.
1) Göğüslerinizi doğru sütyen ölçüsünü seçerek daha dolgun gösterebilirsiniz. Fazla büyük sütyen içinde ufak kalan göğüs fazla küçük sütyen içinde de baskıya uğrayacaktır. Bu yüzden mutlaka doğru beden ölçülerinizi bulun ve ona göre sütyen satın alın. Göğüs büyütme yöntemleri sıralamasında önemli bir yer tutar bu madde.
2) Dolgulu ve push-up diye tabir edilen sütyenlerden almanız göğsünüzü bir iki bedene kadar büyük gösterecektir. Göğüs büyütme yöntemleri arasında önemli bir yere sahip bu yöntem sıkça kullanılır. Videomuzda göreceğiniz gibi çoğu ünlünün yaptığı sütyenin içine peçete vs. doldurmak da göğüsleri büyük gösteren yöntemlerden biri sadece.
3) Göğüslerinize makyaj yapın. Kulağa garip geldiğinin farkındayız sevgili kadinruhu okuyucuları ancak bu yöntem pek paylaşılmayan ama çoğu kişinin başvurduğu göğüs büyütme yöntemleri hilelerinden biridir. Doğru tonlar ve doğru açılarla göğüslerinizi olduğundan birkaç beden büyük gösterebilirsiniz. Şu resimde bir örneğini görebilirsiniz.
Size nasıl makyajla göğüslerinizi büyük gösterebileceğinizi de anlatacağız tabii ki hanımlar
Önce tüm kıyafetlerinizi giyin ve dışarı çıkmaya hazır olacak şekilde oturun aynanın önüne.
Göğüslerinizin altından tişörtünüzü kapatacak şekilde bir peçete koyun ki tişörtünüz kirlenmesin.
Göğüs çatalınızdan aşağıya doğru ten renginizden koyu renkli pudra sürün. Çizgiyi takip ederek sağa sola taşmamasına dikkat edin.
Ardından göğüslerinizin doğrultusu boyunca V şekli verecek şekilde bu pudrayı dışarıya doğru dağıtın. V burada altı göbeğinizin olduğu yeri üstteki açılan iki uçsa memelerinizin üstünü temsil edecek şekilde düşünün.
Daha açık renkli bir pudra ile memeleriniz üst kısmını güzelce fırça ile pudralayın.
Ardından ayna yardımıyla bir sünger ile gölge verilecek kısımları netleştirin ve makyajınızı tamamlayın.
Ve göğüs büyütme yöntemleri maddelerinden birini daha bitirdiniz tebrikler
4) Duruşunuzu düzeltin. Birçoğumuz farkında olmadan kambur durma eğilimi gösteriyoruz. Belimizi kalça üstünden içeri bastırarak ve göğüslerimizi kabartarak daha dik bir pozisyona geçmiş olacağız ve böylelikle daha büyük göğüslerimizin olduğu ilüzyonunu yansıtacak. Göğüs büyütme yöntemleri maddeleri sıralıyorsak bunu boş geçemezdik
Göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili videomuzu izledikten sonra aşağıdaki soru cevap kısmını da mutlaka okuyun. Merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder