Tatlı Küçük Yalancılar Eren - Şükrü Özyıldız Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile yeniden kamera karşısına geçiyor. Son olarak Kanal D'de yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde rol alan Özyıldız kısa bir tatilin ardından yeniden setteki yerini aldı.

Dizide Eren karakterini canlandıracak olan Şükrü Özyıldız'a Bensu Soral, Büşra Develi, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Merve Çağıran gibi genç oyuncular eşlik edecek.

Tatlı Küçük Yalancılar Eren Kimdir?


Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Eren karakterini yakışılşı oyuncu Şükrü Özyıldız canlandırıyor. Şükrü Özyıldız bir müzisyeni canlandıracağı için Aylin Taşar'dan özel olrak ders aldı. Genç oyuncunun dizide söyleyeceği ilk şarkı ise Koray Candemir'in Aşk isimli şarkısı olacak.

Şükrü Özyıldız Kimdir?


Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız 18 Şubat 1988'de İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuğa Derin Sular isimli dizide başlayan genç oyuncu daha sonra Uçurum, Benim Hala Umudum Var ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Şeref Meselesi isimli dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen Şükrü Özyıldız, Eren karakterini canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder