Kiraz Mevsimi Öykü (Özge Gürel) Boyu, Kilosu, Yaşı

 özge gürel kimdir, kiraz mevsimi dizisi öykü acar özge gürel kimdir, kaç yaşında biyografi, özge gürel kim kiraz mevsimi dizisi, kiraz mevsimi özge gürel kimdir,kiraz mevsimi dizisi öykü kimdir,kiraz mevsimi dizisi öykü biyografisi, kiraz mevsimi dizisi öykü boyu,kiraz mevsimi dizisi öykü kilo,kiraz mevsimi dizisi öykü kaç yaşında

Kiraz Mevsimi Öykü (Özge Gürel) Boyu, Kilosu, Yaşı

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Kiraz Mevsiminin  Öykü Acar'ı hakkında bilgi ve biyografisi sayfanın devamındadır. 1987 yılının şubat ayının 5'inde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Noyu 1.70 cm'dir. 55 Kilodur. Özge gürelin göz rengi ise açık kahverengidir. Saçları da gözleri ile aynı renktedir. Eğitim hayatını Sürekli olarak İstanbul içinde geçirmiştir. Yani liseyi Silivri ilçesinde ki Silivri Lisesinde Üniversiteyi Beykent üniversitesinde almıştır.  Uluslararası ticaret okumasına rağmen zamanla Oyunculuğa yönelmiştir.


Oyunculuk eğitimini Özer Ferit danışmanlığında almıştır. Özer Feritten aldığı dersler neticesinde gelen ilk oyunculuk teklifi ile oyunculuk hayatına başlamış oldu. Halen dans,şan ve diksiyon dersleri almaktadır. Şuana kadar bir tane sinema filminde oynamıştır. Özge gürelin oynadığı sinema filminin adı Bizum Hoca , oynadığı karakter ise Kardelen'dir.

Özge Gürel'in rol aldığı dizi filmler şunlardır;

- (2014) Kiraz Mevsimi - Öykü Acar
- (2014) Medcezir - Ada
- (2012) Muhteşem Yüzyıl - Konuk Oyuncu
- (2012) Huzur Sokağı - Konuk Oyuncu
- (2010) Kızım Nerede? - Zeynep

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder