Kalbim Ege'de Kaldı ( Zeliş ) Oya Unustası Kimdir?

Son zamanlarda kanal D’ de yayınlanmaya başlayan Kalbim egede kaldı diziyle ekranlarımıza gelen ve bu saye de de kimliği merak konusu olan Zeliş’ in asıl ismi Oya Unusatası’ dır. İsterseniz Oya Unustası kimdir bununla başlayalım.
Oya Unustası Kimdir?
Oya Unustası 1988 yılında İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Üniversite hayatını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Kоnѕervatuarı Flüt Bölümü’nde tamamladı. 1,73 boylarında ve 50 kilodadır. Gözlerinin rengi ise Kahverengi’ dir. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği de oldukça dikkat çekmektedir ve bunu 2013’de Miss Turkey Güzellik yarışmasında 20 güzel genç kız arasına girerek tescillemiştir.
kalbim egede kaldı dizisi, Kanal D Kalbim Egede Kaldı Zeliş kimdir, kanal d zeliş kimdir, kalbim egede kaldıda oynayan zeliş, zeliş kimdir

 Oynadığı Diziler
·         İzmir Çetesi
·         Sevdaluk
·         Beyaz Karanfil
Oya bundan sonra da en son olarak Kalbim Egede kaldı dizisinde Zeliş karakteri ile karşımıza çıkacak.  Oya Unustası oynadığı dizide başrollerini Alper Saldıran’ la paylaşıyor. Dizinin kadrosu ile bir hayli geniş. Aslında daha önce birkaç diziden oyunculuğu hakkında fikir edinmiş olsak ta şimdide dizi severler bu dizideki oyununu bir hayli merak ediyor.

Kalbim Egede Kaldı dizisindeki karakterine ve rolüne değinecek olursak. Dizi de tamamen para için evlenmek zorunda kalan iki çifti canlandırıyorlar aslında birbirlerini hiç sevmemelerine rağmen ninelerinin onlara ettiği bir oyun sonucunda evlenmek zorunda kalıyorlar ve de artık boşanmak onlar için bir oyun haline geliyor.


kalbim egede kaldı dizisi, Kanal D Kalbim Egede Kaldı Zeliş kimdir, kanal d zeliş kimdir, kalbim egede kaldıda oynayan zeliş, zeliş kimdir, oya unustası kimdir, kalbim egede kaldı oya unustası kimdir, oya unustası hakkında bilgi, oya unustası biyografi, kimdir zeliş, zeliş hakkında bilgi, kalbim egede kaldı oyuncuları, kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder