İnadına Aşk Yalın Aras - Can Yaman Kimdir?

Gönül İşleri dizisindeki Bedir karakteri ile bir anda parlayan yakışıklı oyuncu Can Yaman, İnadına Aşk dizisi ile yeniden ekranlarda. Açelya Topaloğlu ile başrolde yer alan genç oyuncu Yalın Aras karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Çok yakında Fox TV'de ekrana gelecek olan İnadına Aşk dizisi romantik komedi tarzında olacak. Dizide ayrıca Yeşim Dalgıçer, İlay Erkök ve Eren Vurdum gibi oyuncular da rol alıyor.

İnadına Aşk Yalın Aras Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Fox TV'nin merakla beklenen dizilerinden biri olan İnadına Aşk'ın başrol oyuncusu Can Yaman dizide Yalın Aras karakterini canlandırıyor. Yakışıklı, çalışkan ve sportmen biri olan Yalın Aras iş dünyasının genç ama başarılı iş adamlarındandır. Defne ile arasında olan aşk nefret ilişkisi yüzünden sürekli didişirler. Defne, Yalın'ı kaba bulmaktadır. Ama aynı zamanda itiraf etmekte zorlansa da yakışıklı da bulmaktadır. Defne'nin gevezeliklerine aldırış etmeyen Yalın bu durumdan hiç de şikayetçi değildir.

İnadına Aşk Can Yaman Kimdir?


1989'da İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Mezun olduktan sonra kısa bir süre mesleğini yapan yakışıklı oyuncu tanıdıklarının yönlendirmesiyle oyunculuğa geçiş yapar. Oyunculuk konusunda eğitimi olmamasına rağmen bu açığı setlerde kapatacağına inanıyor. İlk dizisi olan Gönül İşleri'nde rol aldığı oyunculardan çok şey öğrendiğini ve onları hoca gibi gördüğünü belirten genç oyuncu tam bir Sinem Kobal hayranı. Genç oyuncunun örnek aldığı oyuncular ise Şener Şen, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel. Gönül İşleri dizisinde büyük beğeni toplayan Can Yaman daha ikinci dizisinde başrolü kaparak kariyerinde büyük bir sıçrama gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder