Dizi Modasından Stil Önerileri

Her hafta merakla beklenen dizilerin senaryosu izleyicilerin dikkatini çektiği kadar dizilerdeki oyuncuların giydiği kıyafetler ve stilleri de merak konusu oluyor. Özenle seçilmiş dizi kıyafetleri dizi modasının gidişatını belirlerken kadın ve erkekler için de birçok stil önerileri de sunmuş oluyor.

Dizilerdeki oyuncuların stilleri en az karakterleri kadar önemli. Dizi modası da oyuncuların karakteri ile birleşen stilleri için bizlere ilham veriyor. Stil önerilerini her bölüm izleyicilerine ulaştıran modacılar, oyuncular ve sahnelerin etkisi ile moda pazarlamasına da katkı sağlamış oluyor. Dizi modasına ülkemizde yatırım yapan birçok marka da ve kanal da var.

Kanal D'nin dizilerde giyilen kıyafetleri ve markaları instagram'dan paylaştığı dmodadunyasi hesabı bunun en güzel örneklerinden biri. Dizi sırasında ve sonrasında popüler dizilerinden seçmiş olduğu kıyafetleri ve stil önerilerini paylaşan dmodadunyasi bu konuda artan ilgiyi de göstermiş oluyor.

Star Tv'de uzun süre bizlerle birlikte olan Medcezir dizisi de ünlü modacılarla uzun süre çalışarak giydirdiği oyuncularla her bölüm moda dünyasına adeta yön veren stil önerilerine imza attı. Mira'nın kıyafetleri, stili, makyaj incelemeleri ve saç modelleri gibi birçok kalıplaşmış terimi moda dünyasına sokan dizi birçok marka ile de iş birliği yaptı.

Stilonerileri.com sitesi de özellikle açtığı dizi modası kategorisi ile yayınlanan popüler dizilerin oyuncularının stillerini incelemekle kalmıyor aynı zamanda sponsor markaları, oyuncu stilleri ile ilgili ipuçları ve aynı stili nasıl oluşturabileceğinizi anlatıyor. Stil Önerileri sitesi üzerinde yer alan dizi modası kategorisi her hafta yayınlanan dizilerin stil incelemelerini merkezine oturtuyor. Özellikle oyuncuların stillerine sahip olmak, onlar gibi gözükmek isteyen izleyiciler için detaylı ve öğretici yazıların olduğu portalı siz de takip edebilirsiniz.

Aynı zamanda ünlülerin kendi instagramları üzerinden yaptıkları paylaşım ve ulaştıkları kitlelerin büyüklüğünü düşünürsek dizi modasının ne kadar büyük bir kitleye eriştiğini de söyleyebiliriz. Özellikle ünlülerin ne giydiğini önemseyen kadınlar için dizi modası üzerine yazılan yazılar ve bloglar büyük önem taşıyor. Ünlülerin binleri geçen takipçileri hem gerçek hayatlarında ne giydiklerini hem de dizideki karakterleri olarak neler giydiklerinin merakını dizi modasına hizmet veren bloglardan öğreniyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder