Aşk Zamanı Sema - Burcu Binici Kimdir?

Aşk Zamanı çok yakında ATV'de başlıyor. Dizide Yavuz Bingöl, Deniz Uğur ve Ali Ersan Duru gibi oyuncuların yanı sıra Burcu Binici, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu ve Büşra Ayaydın gibi genç oyuncular da rol alıyor. Dizinin dikkat çeken oyuncularından olan Burcu Binici, Yavuz Bingöl'ün canlandırdığı Orhan karakterinin en büyük kızı Sema'yı canlandıracak. Sema'nın aşık olduğu Fikret'i ise yakışıklı oyuncu Ali Ersan Duru canlandırıyor.

Aşk Zamanı Sema Kimdir? Sema'nın Gerçek Adı Ne?


Aşk Zamanı dizisindeki Sema karakterini güzel oyuncu Burcu Binici canlandırıyor. Orhan'ın en büyük kızı olan Sema babasıyla pek anlaşamaz. Babasının yeraltı dünyasının içinde oladuğunu tüm ayrıntılarına kadar bilen Sema bu durumdan son derece rahatsızdır. Ayrı eve çıkıp tek başına yaşama planları yapıyor. Babasının ise bu planlardan haberi yok.

Burcu Binici Kimdir?


Burcu Binici'nin Biyografisi: Rizeli bir ailenin kızı olan Burcu Binici, 6 Temmuz 1986'da Erzurum'da dünyaya geldi. İlkokul ve liseyi Aydın'da tamamladıktan sonra babasının işi dolayısı ile tekrar Erzurum'a döndüler. Erzurum'da kısa süre bir bankada çalıştı. Ardından başka işler de denedi. Ardından İstanbul'a yerleşerek önce Anadolu Ateş'inde dansçılı yaptı. Ardından bir arkadaşının yönlendirmesi ile oyunculuğa adım attı. Özellikle değişik şiveleri taklit etme yeteneği ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Burcu Binici Fotoğrafları / Resimleri

Burcu Binici'nin Rol Aldığı Diziler: İlk olarak 2009 yılında Arka Sıralar dizisinde rol aldı. Daha sonra Bir Bulut Olsam, Dürüye'nin Güğümleri, Sensiz Yaşayamam, 6 Mantı ve Uçurum gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Ayrıca Biz Babasız Büyüdük ve Sarı Siyah gibi sinema filmlerinde de rol alarak oyunculuk alanında hızla ilerledi. Bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Binici ATV'nin yeni dizisi Aşk Zaman'ı ile yeniden kamera karşısına geçti. Güzel oyuncu bu sefer eski mafya babası Orhan'ın en büyük kızı olan Sema karakteri ile karşımızda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder