Çilek Kokusu Volkan - Mert Ekin Daymaz Kimdir?

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Çilek Kokusu'nun çekimlerine Bodrum'da başlandı. Haziran'da ekrana gelmesi beklenen dizinin başrollerinde güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncular Mert Ekin Daymaz ile Yusuf Çim yer alıyor. yakışıklı oyuncu Mert Ekin Daymaz Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini canlandıracak. Genç oyuncu en son Fox TV'de yayınlanan Not Defteri dizisinde lise öğrencisini canlandırmıştı. Dizinin diğer oyuncularından Demet Özdemir, Aslı karakterine hayat verirken Yusuf Çim ise Burak karakterini canlandıracak.

Çilek Kokusu Volkan  Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Çilek Kokusu dizisindeki Volkan karakterini Mert Ekin Daymaz canlandırıyor. Yakışıklı ve zengin bir genç olan Volkan, Aslı ve Burak'ın yakın arkadaşıdır. Aslı ile Burak ise yeni tanışmıştır. İlk tanışmanın ardından bir daha görüşemeyeceklerini düşünürken yolları Bodrum'da tekrar kesişir. Volkan, Aslı ve Burak Bodrum'da sürprizlerle dolu bir maceranın içine girerler.

Mert Ekin Daymaz Kimdir?


2 Aralık 1990'da Hollanda'da doğan genç oyuncu 2013'de Best Model'a katılarak 3. oldu. Best Model'daki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu 2014'de Not Defteri dizisinde rol aldı. Fox TV'de yayınlanan Not Defteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan yakışıklı oyuncu Egemen isimli lise öğrencisini canlandırmıştı. Başarılı performansı ile beğeni toplayan Ekin Daymaz özellikle genç kızların gönlünü fethetti. Çilek Kokusu dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyuncu Volkan karakterine hayat verecek.


Çilek Kokusu Volkan Kimdir? Çilek Kokusu Volkan Gerçek Adı Ne? Çilek Kokusu Volkan Gerçek İsmi Ne? Çilek Kokusundaki Volkan Kim? Çilek Kokusu Dizisi Volkan , Çilek Kokusu Volkan Kaç Yaşında? Mert Ekin Daymaz Kimdir? Mert Ekin Daymaz Biyografisi, Mert Ekin Daymaz Dizileri, Mert Ekin Daymaz Yaşında? Mert Ekin Daymaz Fotoğrafları, Mert Ekin Daymaz Resimleri, Mert Ekin Daymaz Çilek Kokusu Dizisi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder