Çilek Kokusu Nerede Çekiliyor?

Sevilen dizilerin sezon finali yapmaya hazırlandığı şu günlerde yazın yayınlanacak diziler görücüye çıkmaya başladı.

Çilek Kokusu 2. Bölüm Fragmanı İzle

Star TV'nin yazlık dizilerinden biri olan Çilek Kokusu çok yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin başrollerinde Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ünlenen Demet Özdemir, Show TV'de yayınlanan Piramit isimli yarışmanın sunuculuğunu yapan Yusuf Çim ve Not Defteri dizinde rol alan Ekin Mert Daymaz gibi genç oyuncular yer alıyor.

Çilek Kokusu Nerede Çekiliyor?


Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak'ta başlanan Çilek Kokusu dizisinde deniz, kum ve güneş bir arada olacak. Dış mekan çekimleri doğal ortamlarda yapılırken iç çekimler için seçilen mekan ise  Vogue Hotel olacak. Dizinin çekimlerinin bir kısmı Bodrum'da yapıldıktan sonra  İstanbul'da devam edilecek. Dizinin İstanbul'daki çekim mekanları ise henüz belli değil.
Çilek Kokusu Nerede Çekiliyor? Çilek Kokusunun Çekildiği Yer, Çilek Kokusu Çekildiği Yer Nerede? Çilek Kokusu Seti Nerede? Çilek Kokusunun Çekildiği Sahil, Çilek Kokusu Dizinin Çekildiği Deniz Kenarı Neresi? Çilek Kokusu Çekildiği Otel, Çilek Kokusu Nerede Çekiliyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder