İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Şubat 2015

TV8'in moda yarışma programı İşte Benim Stilim'de bir eleme gecesi daha yaşandı. Kıyasıya bir rekabet yaşanan yarışmada gecenin konuk jürisi ise Eser Yenenler'di. Ayrıca Murat Dalkılış'ta şarkılarıyla İşte Benim Stilim Eleme Gecesine renk kattı. Oldukça eğlenceli ve çekişmeli bir eleme gecesi yaşandı diyebiliriz.

Bir birinden tarz 8 yarışmacı elemeden kurtulabilmek için bütün hünerlerini ortaya koydular. Eleme gecesinin konsepti ise Gecenin Yıldızı olarak seçildi. Gecenin Yıldızı konseptindeki kıyafetleriyle yarışmacılar jürilerden yüksek puanları almak ve elenmemek için çalıştı. Yarışmacıların kendi aralarında ve jüri üyeleriyle yaptığı diyaloglar oldukça neşeli ve keyifli anların yaşanmasına sebep oldu.

İşte Benim Stilim Kim Elendi?

İşte Benim Stilim'den elenen isimler oldukça merak edilen bir konu oldu. Yıldız konseptli gecede en düşük oyu Melisa Şahin isimli yarışmacı oldu. Jüri üyelerinden en az oyu alan Melisa Şahin elenecek ilk isim olarak seçildi. Diğer elenecek isim ise yarışmacıların büyük tartışmalarından sonra ortaya çıktı. Bu isim ise Zeynep Öztürk olarak belirlendi.
Jüri son oylamasını yaparak elenecek ismi belirledi.

Eser Yenerler 'Melisa Şahin' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Melisa Şahin' gitsin dedi.
İvana Sert 'Melisa Şahin' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Melisa Şahin' elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'Melisa Şahin' elensin dedi.

Oylamalar sonucunda İşte Benim Stilim 27 Şubat'ta elenen kişi Melisa Şahin oldu.
İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Şubat 2015, İşte Benim Stilim Eleme Gecesi izle 27 Şubat, İşte Benim Stilim Elenen İsim Melisa Şahin, İşte Benim Stilim Tv8 Kim Elendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder