Aşk Yeniden Özet ve Fragmanları

Büyük izleyici kitleleri tarafından ilgiyle takip edilen ve reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan dizileriyle tanıdığımız Fox TV bu defa Aşk Yeniden adlı romantik komedi tadındaki diziyi izleyicilerle buluşturdu. Fox ekranlarının pekçok dizisi gibi Aşk Yeniden de henüz ilk bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi ve zirvedeki yerini aldı. Yayınlandığı akşam sosyal medyada da çok konuşulan dizi eğlenceli, romantik ve sürükleyici bir hikayeye sahip.

Makalemizde çok sayıda izleyicinin şimdiden aramaya başladığı Aşk Yeniden 5. Bölüm Fragmanı dahil dizinin fragmanları nereden izlenir sorusuna cevap vermeye ve dizinin konusunu anlatmaya çalışacağız. Dizinin ilk bölümünü izleyenler romantik ve eğlenceli sahnelerin yanısıra eski Türk filmlerini andıran aşk dolu sahneleri de farketmişlerdir. Yayın hayatına adeta bomba gibi bir giriş yapan Aşk Yeniden'de Zeynep ile Fatih adlı iki gencin tanışmasını ve oynamak zorunda kaldıkları evlilik oyunu sırasında büyük bir aşka yelken açmalarını izleyeceğiz.
Aşk Yeniden Dizisi

Fox TV'de ilk bölümüyle yoğun bir ilgiye ulaşan dizi oldukça romantik ve eğlenceli bir senaryo ile karşımıza çıkıyor. İlerleyen haftalarda izleyici kitlesini bir hayli arttıracağı anlaşılan dizi güzel bir aşkı anlatmasının yanısıra güldüren sahneleriyle de dikkat çekiyor. Bölüm boyunca temposu düşmek bilmeyen dizinin ilk kısımları Amerika'da çekildi. Böylece dizide ulaşılmaya çalışılan farklılıklar hemen dikkat çekti.

Aşk Yeniden dizisinde Zeynep ve Fatih farklı sebeplerle de olsa hayallerinin peşinde Amerika'ya gider. Ancak ikisini de sorunlar ve büyük hayalkırıklıkları beklemektedir. Bu nedenle Türkiye'ye ailelerinin yanına dönmeye karar verirler. 10 Şubat akşamı ekran macerasına başlayan dizide ikilinin tanışması dönüş yolunda uçakta gerçekleşir. İkisinin de Türkiye'ye dönerken çok ciddi sorunları vardır ve bir çözüm aramaktadırlar. Ortaklaşa bulacakları çözüm onları yepyeni maceralara ve de aşka sürükleyecektir.
Süreç Film tarafından hazırlanan dizi ilk bölümleriyle büyük merak uyandırdı. Şimdiden yeni bölümde yaşanacaklar büyük bir heyecanla bekleniyor. Merakınızı Aşk Yeniden fragmanı izleyerek bir parça da olsa giderebilirsiniz.
 Son bölüm fragmanı için buraya tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder