Survivor Almeda Abazi Kimdir - Survivor All Star Yarışmacıları Kimler - Almeda Abazi Foto


SURVİVOR ALMEDA ABAZİ KİMDİR

Her sezonu büyük beğeni ve ilgi ile takip edilen fenomen haline gelmiş yarışmalardan biri olan Survivor bu sezon karşımıza Survivor All Star olarak çıkıyor.

Kelime anlamı olarak Survivor Tüm Yıldızlar olarak yayınlanacak olan Survivor All Star yarışması adından da anlaşılacağı gibi gelmiş geçmiş bütün yıldızları barındırıyor.

İlk sezondan bu yana hafızalara kazınan ve gerek mücadelesi gerek ise kişiliği ile beğenilen desteklenen bir çok yarışmacı bulunuyor.

Geçen yılların şampiyonları ve olay yaratan isimlerde yer alıyor.Örneğin Nihat Doğan ve Pascal Nouma bilindiği üzere Survivor'da kavga etmişti.

Bu yarışmada ise ikili yine mücadele edecek isimler arasında yer alıyor. Geçen yılın şampiyonu ve büyük ilgi çeken yarışmacısı Turabi Çamkıran'da Survivor All Star yarışmacıları arasında.

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz'da bu sezon iddialı isimler arasında yer alarak mücadele verecek.

22 Şubat’ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor All Star, ilk sezondan bu yana yarışan birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek.


ALMEDA ABAZİ KİMDİR

Survivor All Star yarışmacıları arasında en çok merak edilen isimlerden biri olan Almeda hakkında bilgileri sizlere onceburada.blogspot.com olarak sunuyoruz.

Survivor Almeda Abazi 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Güzelliği ile dikkat çeken Almeda katıldığı yarışmalar olan Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır.

İstanbul Özel Tarhan Kolejinde lise eğitimini tamamlayan Almeda üniversite öğrenimini İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde tamamlamıştır.

Türkiye'de yaşayan Almeda daha önce Yok Böyle Dans yarışmasına da katılmıştır.

ALMEDA ABAZİ FOTOĞRAFLARI







kimdir,almeda abazi kimdir,survivor almeda abazi kimdir fotoğrafları,almeda nereli,almeda abazi doğum yeri,survivor almeda nereli,almeda abazi fotoğrafları,survivor all star yabancı yarışmacılarının gerçek isimleri,survivor almeda kaç yaşında,survivor almeda abazi doğum yeri,almeda abazi sevgilisi,almeda abazi türk mü,almeda abazi vücut,almeda abazi kaç yaşında boyu kaç,almeda abazi foto

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder