Whatsdog Nedir Nasıl Yüklenir - Whatsapp Yeni Uygulaması Whatsdog


WHATSDOG NASIL YÜKLENİR

Gelişen teknoloji günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olarak gün içerisindeki en büyük vaktimizi almayı başarmış ve insanlığın en büyük uğraşı haline gelmiştir.

Cep telefonlarında internet kullanımının başlaması ve yaygınlaşması ile cep telefonları artık sadece arama yoluyla iletişim kurmanın çok daha ilerisine giderek günümüz insanların son ve en büyük uğraşı olarak hayatımızda yerini almaya devam ediyor.

Tüm bu teknolojinin hayatımıza gelişerek ve tüm kolaylıkları sunarak girmesinden önce insanlar neyle meşgul oluyordu veya vakitlerini nasıl geçiriyorlardı hemen hemen herkes unutmuş durumda. Çünkü herkes artık sosyal medya ve internet kullanımı ile meşgul olmakta.

Son teknoloji çağımızın en çok kullanılan cep telefonu uygulamalarından birisi de bilindiği üzere Whatsapp. İnternet üzerinden ücretsiz mesajla ile görüşme sağlayan uygulama hemen hemen özellikle genç nesilin cep telefonunda kullanılan bir uygulama olarak kullanılıyor.

WHATSDOG NEDİR

Whatsapp'ın en son çıkardığı mavi tık uygulaması ile artık yazışmalarda 'Görüldü' anlamına gelen mavi tık simgesi çıkıyordu böylelikle gönderilen iletileri karşı taraf gördü mü görmedi mi sorunu ortadan kalkmıştı.

once-burada.com Fakat bu mavi tık uygulaması çoğu kimseler tarafından beğenilmemiş ve rahatsızlık durumu ortaya çıkarmıştı. Yazılan iletileri görmezlikten gelme durumu ortadan kalkınca artık yazılanları okuyunce cevap verilmek zorunda kalınıyordu.

Whatsdog artık takip edilen kişilerin ne kadar çevrim içi kaldığını yada o an online yada offline olup olmadığını karşı tarafa gösterecek.

Yine büyük bir sıkıntı yaratacak olan Whatsdog uygulaması konuşmak istemediğiniz kişilere sizi cevap yazmak zorunda bırakabilir.

Şimdilik sadece Android cihazlarda kullanılan uygulamanın en çok şikayet edilen kısmı ise sürekli olarak çıkan reklamlar oluyor. Bu sorun ise yapılan 10 Tl bağış olarak ortadan kaldırılabiliyor. Bağıştan sonra bir daha hiç bir şekilde reklam gösterilmiyor.

Uygulamaya girdiğiniz tarihten itibaren takip etmek istediğiniz numara hakkında size veriler sunan WhatsDog, takip ettiğiniz numaranın online olması ile sizi uyarıyor.






whatsdog nedir,whatsdog kaldırma,watsdog kaldırma,watsdog yükleme,whatsdog nasıl yüklenir,watsapp güncelleme,watsdok,watsdog,vatsdog,watsdog silme,watsdog nedir-whatsdog nedir,watsdok nedir,whatssdog yükleme,whatsdog yükleme ve kaldırma,whatsdog güncelleme,whatsapp yuva yıkan uygulaması


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder