Kalbim Ege'de Kaldı Dizisi Oyuncuları - Kalbim Ege'de Kaldı Dizisi Konusu - Murat Dalkılıç'ın Yeni Dizisi

KALBİM EGE'DE KALDI DİZİSİ


Kışın bitmesi ile yeni bir sezon daha başladı. Yaz sezonu ile dizilerin bir çoğu sezon finali bir çoğu ise final kararı aldı.

Dizilerin final yapması ile birlikte yaz dizileri de ekranlarında ki yerlerini almaya başlayacak. Bir çok yapımcı ve oyuncu yaz dizileri ile anlaştı bile.

Bunlardan dikkatleri üzerine çekecek yeni yaz dizimizin başrol oyuncusu belli oldu. Kanal D'nin geçen sezon bir çok dizisi beklenilen ilgiyi göstermedi bir çoğu yayından kaldırıldı bir çoğu da erken final yaptı.

Kanal D bu sezona ise bomba girmeyi düşünüyor. Kalbim Ege'de Kaldı dizisini yaz sezonunda izleyici ile buluşturacak olan Kanal D bakalım yeni sezon da bizi başka hangi diziler ile buluşturacak.

Kalbim Ege'de Kaldı dizisi başlığından da belli olduğu gibi Ege'de geçecek ve yazların vazgeçilmez dizilerinde olduğu gibi yaz aşkı ile başlayan hikaye izleyici tarafından beğenilirse diğer sezonda da izleyici ile buluşacak.

Son olarak Sil Baştan dizisinde rol alan Murat Dalkılıç bakalım yeni dizisinde nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak en önemlisi ise partneri kim olacak.

Genç kızların severek dinlediği ve takip ettiği Murat Dalkılıç'ın yeni dizisinin diğer oyuncuları da henüz netlik kazanmadı.

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin kast çalışmaları ise devam ediyor başrol için Murat Dalkılıç ile anlaşan yapımcı bakalım Murat Dalkılıç'ın yanına nasıl birini getirecek ve en önemlisi de izleyici çifti yakıştıracak.

Bir çok dizisinin izleyici tarafından beğenilmemesi ve reytinglerde beklenilen başarıyı gösterememesi dizilerin yayından kaldırılmasına ve o kadar emeğin çöpe gitmesine sebep olurken artık yapımcılar ise bu konu da akıllandı ve sürekli aynı hikayeler ile izleyici karşısına çıkmamaya karar verdi.

Umuyoruz ki Kalbim Ege'de Kaldı dizide daha önce izlediğimiz aynı hikayeler ile karşımıza çıkmaz ve beklenilen başarıyı gösterir ve uzun soluklu olur.









kalbim egede kaldı dizisi, kalbim egede kaldı dizisi oyuncuları, kalbim egede kaldı dizisi konusu, kalbim egede kaldı dizisi oyuncuları kimler, kalbim egede kaldı dizisi murat dalkılıç, kalbim egede kaldı dizisi müziği, kalbim egede kaldı dizisi jenarik, kalbim egede kaldı dizisi nerede çekiliyor, kalbim egede kaldı dizisi oyuncu kadrosu, kalbim egede kaldı dizisi hikayesi, murat dalkılıçın yeni dizisi kalbim egede kaldı dizisi, kalbim egede kaldı dizisi ne zaman başlıyor, kalbim egede kaldı dizisi hangi kanalda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder