Güneşin Kızları Dizisi Konusu Ve Oyuncuları - Güneşin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor


GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ

Yaz aylarının başlangıcı ile ekranlarda sezon dizileri birbiri ardına başlamaya devam ediyor. Son sezon ekrana merhaba diyen dizilerin izlenme oranlarında ki hüsran seyirci tarafından dikkat çekecek derecede olunca dizi yapımcıları endişelenmeye başladı. Sezona iddialı ve gösterişli başlayan bir çok dizi henüz ilk bölümde yayından kaldırıldı yada erken final yaparak ekranlara veda ettiler. 

Yaz sezonunda dizilerin izlenme oranları ne olacak hangi diziler seyirci tarafından beğenilecek merakla bekleniyor. Birbiri ardına başlayan yaz sezonu dizileri ekranlarda tanıtım videoları ile yayınlanmaya başladı.

Yaz sezonuna yepyeni bir dizi ile merhaba diyecek olan Kanal D yakında Güneşin Kızları adı dizisiyle seyircinin karşısına çıkacak. Kanal D Güneşin Kızları adlı dizinin konusu ve oyuncuları hakkında detaylı bilgi haberimizde bulabilirsiniz.

Başta Emre Kınay olmak üzere bir çok başarılı oyuncuları kadrosuna dahil eden Güneşin Kızları adlı dizi yakında Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşarak bu yaz en çok izlenen dizilerden olmaya aday.

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ OYUNCULARI 

Yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve yaz sezonunun en iddialı dizileri arasında olan Güneşin Kızları adlı dizinin Süreç Film’in yapımcılığını, Sadullah Celen’in yönetmenliğini üstleniyor, dizinin senaryosunu ise Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un birlikte kaleme alıyor.

Uzay Heparı ile Zeynep Tunuslu’nun oğulları Kanat, bu diziyle oyunculuğa adım atıyor.




GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ KONUSU 

Başarılı bir Edebiyat öğretmeni olan Güneş çocuklarının bakımını ve ailesinin geçimini tek başına üstlenmiştir. Hayatta ki tek amacı çocuklarına iyi bir gelecek sunmak olan Güneş İstanbul'a gelerek evlenmesi üzerine yaşananları konu alan dizi yakında Kanal D ekranlarında.

Güneşin Kızları adlı dizi farklı konusu ve usta oyuncu kadrosu ile Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan yaz sezonu dizilerinden olacak.





dizi, güneşin kızları, güneşin kızları oyuncuları, güneşin kızları konusu, emre kınay yeni dizi, kanal d yeni dizi, günesin kizlari dizisi nerede çekiliyor, günesin kızları emre kınay,güneşin kızları nerde çekiliyor,emre kınay dizisi adı,uzay heparı oğlu dizisi,güneşin kızları oyuncu kadrosu,kanal d güneşin kızları,güneşin kızları ne zaman başlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder