Fox Tv Ailem Bir Alem Dizisi - Ailem Bir Alem Dizi Oyuncuları Ve Konusu


AİLEM BİR ALEM DİZİSİ

Ekranlarda birbiri ardına yeni ve yaz sezonu olan dizilerin tanıtımları dönmeye başladı ver hemen hemen her kanal bu yaz reytinglerden payına düşeni almak için dizi hamlesini yapıyorlar.Yaz sezonunda tıpkı geçen sezon olduğu gibi bir hayli fazla diziyi ekranda göreceğiz bunlardan hangisi başarılı olacak merak konusu olurken dizilerin yayından kaldırılma riskleri halen devam etmektedir.

Yeni başlayan dizi ne kadar çok ise ekran başındaki izleyici o kadar tarafsız ve seçimsiz kalıyor böylelikle dizilerin izlenme oranları düşüyor.

Fox Tv'de bu yaz başlayacak olan dizilerden bir tanesi ise Ailem Bir Alem dizisi olacak. İddialı bir şekilde sezona giriş yapacak olan dizinin başarısı merakla beklenirken Ailem Bir Alem dizisinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor.

Ailem Bir Alem dizisi uzun yıllar Amerika'da yayınlanan vebüyük ilgi görerek izlenen 11 sezonda 37 kez emmy ödülünü alan "Frasier" dizisinin yerli uyarlaması olacak ve yakında Fox ekranlarında başlayacak.



AİLEM BİR ALEM DİZİSİ OYUNCULARI 

Dizinin yapımcı koltuğunda Aslan Film’in oturuyor, yönetmen koltuğunda ise Deniz Akel’in oturduğu Ailem Bir Alem dizisinde Yetkin Dikinciler Doktor Frasier karakterini canlandırırken, Frasier’in emekli polis olan babası Martin karakterini ise Salih Kalyon canlandıracak. Doktor Frasier sevgilisi aşkı karakterini ise Mine Tugay canlandıracak.

Bu usta isimlerin yanı sıra Ailem Bir Alem dizisinde rol alacak olan isimlerden birisi de Özgür Çevik olacak.

AİLEM BİR ALEM DİZİSİ KONUSU

Bir Amerikan dizisi olan Frasier dizisinin yerli versiyonu olarak ekranlarda yerini alacak olan Ailem Bir Alem dizisinin konusu hakkında şu an için bir bilgi söz konusu değil. Konu ile ilgili tüm detayları ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz...








dizi,ailem bir alem dizisi,ailem bir alem yabancı dizi mi,ailem bir alem dizi oyuncuları,ailem bir alem fox,ailem bir alem dizi konusu,ailem bir alem frasier,fox yeni dizi,2015 yaz dizileri,frasier uyarlaması,ailem bir alem hangi yabancı diziden alıntı,mine tugay yeni dizi,ailem bir alem ne zaman başlıyor,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder