İşte Benim Stilim Kim Elendi 6 Mart 2015 Cuma

İşte Benim Stilim Kim Elendi 6 Mart 2015 Cuma
İşte Benim Stilim yarışmasında bir eleme gecesi daha geldi çattı. TV8 ekranlarında yeni ismiyle yayın hayatını sürdüren İşte Benim Stilim yarışmasında 7 yarışmacı elenmemek için büyük bir mücadele veriyor. Tarzlarını konuşturan yarışmacılar arasındaki diyaloglar zaman zaman kavgalarıda beraberinde getiriyor. Yarışmacılar rakiplerini acımasızca eleştirirken bazen bunun dozunu kaçırıp jürinin de tepkisini çekiyorlar. Rekabetin bu kadar yüksek olduğu İşte Benim Stilim Eleme Gecesinde heyecan zirveye ulaşıyor.

İşte Benim Stilim Kim Elendi sorusu bu akşam 21:30'da TV8 ekranlarında başlayacak olan yarışmayla cevabını bulacak.

İvana Sert programa Lady Gaga kostümüyle çıkarak büyük bir süpriz yapacak. Ayrıca gecenin konuk jüri üyesi, pop müziğin en beğenilen kadın solisti Hande Yener olacak. Hande Yener şarkılarıyla ve müthiş danslarıyla geceye renk katacak.


İşte Benim Stilim'de 7 yarışmacı kıyafetleriyle büyük süprizler yapacak. Bu gecenin konsepti ise "Kanat" olacak. Yarışmacılar giydikleri kanatlı kostümlerle oldukça ilginç tarzlar yansıtacaklar. Kanat takan melek kızlar tarzlarıyla jürinin beğenisini kazanıp elenmemek için kıyasıya yarışacak. Bakalım bu hafta İşte Benim Stilim'e veda edecek isim kim olacak?

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi, İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve konuk jüri Hande Yener'in jüri üyeliğiyle Öykü Serter'in de sunumuyla 6 Mart Cuma akşamı TV8 ekranlarında olacak.

İşte Benim Stilim yarışmasında bu hafta elenen isim Nazlı Kayaaslan oldu.
İşte Benim Stilim Kim Elendi 6 Mart 2015 Cuma, Tv8 İşte Benim Stilim Elenen İsim Kim 06.03.2015 Cuma, Bu Tarz Benim Elenen İsim, İşte Benim Stilim Hande Yener Canlı izle TV8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder